Home Maison 9620 Zottegem
Ten Ede 205
Carte

Ten Ede 205

9620 Zottegem
208 m² Vivre
808 m² Terrain
2 Chambres
€344.500
Description

Op zoek naar een ruime gezinswoning met een grote tuin? Deze verrassend ruime gesloten bebouwing in Erwetegem (Zottegem) is wellicht wat u zoekt. Met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 208m² is er genoeg woonvolume voor het hele gezin. De woning beschikt over een lichtrijke leefruimte, een keuken, twee slaapkamers, een veranda en een inpandige garage. Bovendien is er een zolder aanwezig die mogelijk ingericht kan worden als extra slaapkamer. Met een kelder van ongeveer 15,5m² heeft u voldoende opslagruimte.

De tuin is een echte trekpleister: deze is niet alleen groot, maar ook zonnig en biedt een subliem vergezicht op de achterliggende velden. Hier kunt u heerlijk ontspannen op het ruime terras. Een extra troef van dit huis is de conforme elektrische installatie.

De locatie van de woning is gunstig gelegen nabij het centrum, winkels, scholen, het station en invalswegen naar de E40. Ook het openbaar vervoer is vlakbij. Voor meer informatie, bezoek Ten Ede 205 te Erwetegem (Zottegem).

* * *

Ten Ede 205 - 9620 Zottegem - VERRASSEND RUIME gesloten bebouwing met GROOT WOONVOLUME en KNAPPE ZONNIGE TUIN.Met zijn BEWOONBARE OPPERVLAKTE van circa 208m² is deze woning de IDEALE GEZINSWONING.Voorzien van een LICHTRIJKE LEEFRUIMTE, keuken, 2 SLAAPKAMERS, VERANDA, INPANDIGE GARAGE en een ZOLDER (die kan worden ingericht tot een EXTRA SLAAPKAMER). Er is ook nog een KELDER van circa 15,5m².Buiten is het HEERLIJK VERTOEVEN op het RUIME TERRAS met zich op de GROTE TUIN en SUBLIEM VERGEZICHT op achterliggende velden. Een extra troef betreft de conforme elektrische installatie!U bent GUNSTIG GELEGEN nabij centrum, winkels, scholen, station, invalswegen naar de E40, openbaar vervoer,... Adres: Ten Ede 205 te Erwetegem (Zottegem)

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 344.500
Revenu cadastral
€ 602
Général
Type
Maison
Terrain
808 m2
Zone habitable
208 m2
Référence
QGN0S3FZE0BE
Code Agence
9620, Ten Ede 205
EPC
537 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
25 Mar 2024
€344.500 / Immo Nobels
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder