Carte

Beugelstraat 13

9620 Zottegem
à Vendre
130 m² Vivre
1 Chambres
Description

Ontdek deze charmante, gerenoveerde woning aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Op slechts enkele minuten afstand van het centrum, openbaar vervoer, scholen en winkels, biedt deze woning een combinatie van comfort, functionaliteit en potentieel. Het is de perfecte plek voor gezinnen, koppels of alleenstaanden die op zoek zijn naar een sfeervolle thuis.

Op de begane grond vind je een inkomhal, een gezellige woonkamer met uitzicht op het terras en de tuin, een ingerichte keuken, wasruimte en een apart toilet. Een aparte gang biedt een handige doorgang van de straat naar de afgesloten tuin, waar je kunt genieten van rust en privacy.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer. Via een vaste trap bereik je de zolder, die de mogelijkheid biedt om extra kamers in te richten. De kelder biedt extra bergruimte.

De keuken is uitgerust met een spoelbak, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap. De badkamer heeft een meubel met wastafel, douche, bad en toilet.

Voor stedenbouwkundige informatie: Gvg - Wg- Gmo -Gvkr - Gvv

Interesse? Neem contact op met Maggie op 0496/ 98 11 30. De vraag-/richtprijs is een uitnodiging tot onderhandeling. Kandidaat-kopers zijn vrij om een bod te doen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de vermelde prijs. Het is aan de verkoper om te bepalen welk bod hij/zij accepteert, dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De geadverteerde prijs is dus niet bindend voor de verkoper.

* * *

Beugelstraat 13 - 9620 Zottegem - Gezellige , gerenoveerde woning aan de rand van de Vlaamse Ardennen en slechts op enkele minuten van het centrum, openbaar vervoer, scholen en winkels. Deze woning combineert comfort , functionaliteit en potentieel. De ideale plek voor gezinnen, koppels of alleenstaanden die op zoek zijn naar een sfeervolle thuis. Op het gelijkvloers treft u volgende indeling aan : inkomhal, gezellige woonkamer met zicht op terras en tuin, ingerichte keuken, wasplaats en apart toilet in de achterbouw. Een aparte gang biedt een praktische doorgang van de straat naar de afgesloten tuin waar u volop kant genieten van rust en privacy.Op de verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer . Tevens is er een vaste trap naar de zolder waar het mogelijk is om nog meerdere kamers in te richten.De kelder biedt extra opbergruimte . Inrichting keuken: spoeltafel, vaatwasmachine, keramische kookplaat, dampkap .Inrichting badkamer : meubel met lavabo, douche, bad en toiletStedenbouwk. inlichtingen: Gvg - Wg- Gmo -Gvkr - GvvWenst u graag een afspraak, contacteer Maggie: 0496/ 98 11 30De vraag-/richtprijs die we hanteren wordt beschouwd als uitnodiging tot onderhandeling ten aanzien van kandidaat-kopers. De kandidaat-koper is vrij om een bod te plaatsen dat lager, gelijk aan of hoger is dan de prijs die vermeld wordt in de publiciteit. De verkoper beslist welk bod hij/zij aanvaardt en dit hoeft niet het hoogste bod te zijn. De prijs die we in onze publiciteit vermelden kan daarom geenszins als bindend gelden voor de verkoper.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1957
Zone habitable
130 m2
Référence
CK22AASIXIRI
Code Agence
W-1370/24
EPC
340 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
17 Apr 2024
€299.000 / Vastgoed Liedec
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder