Carte

9870 Zulte
à Vendre
448 m² Vivre
2.580 m² Terrain
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Ontdek deze ruime woning, perfect voor een groot gezin. Met een uitnodigende hal die leidt naar een royale woonkamer, compleet met een gezellige open haard. De volledig ingerichte keuken, voorzien van een eethoek, is ideaal voor gezellige maaltijden. Daarnaast beschikt de woning over een handig kantoor en vier comfortabele slaapkamers. De badkamer en aparte wasruimte, uitgerust met een eigen douche, zorgen voor extra gemak. Voor ontspanning is er een sauna en een zolder die perfect kan dienen als hobbyruimte. Bovendien is de woning volledig onderkelderd, wat extra opslagruimte biedt. Een dubbele garage zorgt voor voldoende parkeerruimte en het zonovergoten terras en prachtig aangelegde tuin maken het plaatje compleet. Deze woning is asbestvrij.

* * *

Hal, ruime living met open haard, ingerichte keuken met eethoek, bureel, 4 slaapkamers badkamer, wasplaats met afzonderlijke douche, sauna, zolder- of hobbykamer, zolder, volledig onderkelderd, dubbele garage, zongericht terras en mooi aangelegde tuin met parking. Geen asbest.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1993
Terrain
2.580 m2
Zone habitable
448 m2
Référence
91QKUY432ZAB
EPC
185 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20230403-0002856700-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder