Home à Vendre Maison 9630 Zwalm
Machelgemstraat 6
Carte

Machelgemstraat 6

9630 Zwalm
à Vendre
318 m² Vivre
6.170 m² Terrain
5 Chambres
Description

Dit uitzonderlijke pand ligt idyllisch in de Zwalmstreek van de Vlaamse Ardennen, meer specifiek in Roborst. De imposante woning heeft op de begane grond een entreehal, ruime leefruimte, keuken, toilet en een prachtige wintertuin op het zuidwesten. De eerste verdieping huisvest een nachthal, badkamer en drie grote, lichte slaapkamers. Een vaste trap leidt naar de tweede etage waar weer een nachthal is en nog twee slaapkamers. Het pand is volledig onderkelderd.

Buiten vind je een bijgebouw en een charmante duiventil. Het perceel, met een oppervlakte van 6170m², is omgeven door een grote tuin met indrukwekkende bomen. Het is geclassificeerd als landbouwgebied, wat een rustige, groene omgeving garandeert. Ook maakt de woning deel uit van een beschermd dorpsgezicht, waardoor het idyllische karakter van zowel het dorp als de woning bewaard blijft.

Het pand vraagt om een volledige renovatie, ideaal voor wie aandacht heeft voor detail en de historische waarde van de omgeving en woning hoog in het vaandel draagt. Het eindresultaat zal ongetwijfeld een unieke, karaktervolle woning zijn in de historische dorpskern van Roborst.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op via 09/279.38.10 of info@optimumvastgoed.be.

* * *

Machelgemstraat 6 - 9630 Zwalm - *** VERKOCHT - BIEDINGSPROCEDURE AFGELOPEN ***
https://smartbid.be/login?id=0e4b85a6-fdcf-4fc0-a83b-81e394061d66

UITZONDERLIJK VASTGOED op een idyllische ligging in de Vlaamse Ardennen-Zwalmstreek. Deze statige woning, gelegen in Roborst, herbergt op het gelijkvloers een inkomhal, een ruime woonkamer, een keuken, een toilet en een prachtige zuidwest gerichte wintertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, een badkamer en drie grote, lichtrijke slaapkamers. De vast trap leidt naar de tweede verdieping waar er zich weerom een nachthal en nog twee slaapkamers bevinden. De woning is volledig onderkelderd.
Buiten bevinden zich een bijgebouw en een tot de fantasie sprekende duiventoren. Het bijgebouw kan misschien een andere functie krijgen zoals bvb. B&B, kantoor, garage,... Daarvoor dient er overlegd te worden met de omgevingsambtenaar van de gemeente Zwalm omdat het pand zich in een beschermd dorpsgezicht bevindt.
Rondom ligt een grote tuin met enkele indrukwekkende bomen. De oppervlakte van het hele perceel bedraagt 6170m². Op het gewestplan is het perceel ingekleurd als agrarisch gebied, wat garant staat voor een rustige groene omgeving. Bovendien maakt de woning ook deel uit van een beschermd dorpsgezicht. Het idyllische karakter van het dorp en van de woning dienen bijgevolg behouden te blijven.
Deze woning dient hoe dan ook helemaal gerenoveerd te worden en zal een kolfje naar de hand zijn van eenieder die oog voor detail heeft en het historische waardevolle karakter van zowel de omgeving als de woning hoog in het vaandel draagt. Het eindresultaat zal zonder enige twijfel een unieke, karaktervolle woning zijn die gelegen is in de historische dorpskern van Roborst...
Voor meer informatie of om een bezoek in te plannen gelieve contact op te nemen op het nummer 09/279.38.10 of via e-mail info@optimumvastgoed.be .

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 410.000
Revenu cadastral
€ 391
Général
Type
Maison
Terrain
6.170 m2
Zone habitable
318 m2
Référence
CMZ1A9UJMC-H
Code Agence
TK-130-ROB-SOL
EPC
1144 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20231018-0003018459-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Agrarisch gebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
05 Dec 2023
€410.000 / Optimum Vastgoed & Advies
03 Dec 2023
€395.000 / Optimum Vastgoed & Advies
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder