Carte

3960 Bree
à Vendre
1.214 m² Terrain
Description

* * *

PERCEEL BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING OF 2 HALFOPEN BEBOUWINGEN VAN 12A14CA TE GERDINGEN.

RICHTLIJNEN DIENST OMGEVING BREE
"Ter plaatse zijn geen appartementen toegelaten enkel grondgebonden woningen.

Bij twee halfopen woningen dienen deze opgericht te worden als twee woningen onder één dak. Aldus, het bouwproject dient als één geheel te worden opgericht. Het opdelen van een grond in twee kavels voor halfopen bebouwing is onwenselijk omwille van het feit dat je dan twee geheel verschillende woningen krijgt en is er alzo geen garantie op samenhorigheid. Daarom gaat de voorkeur op deze locatie uit naar een bouwproject als tweewoonst of een verkavelingsaanvraag voor twee halfopen woningen waarbij de voorschriften bestaan uit bouwplannen of heel concrete plannen hoe de woningen er zouden uitzien. 

-    Maximum twee volwaardige bouwlagen met een plat dak of hellend dak.
-    Bouwvrije zijtuin van minstens 3 meter breed.
-    Achtertuin van minstens 10 meter diep.
-    De voorbouwlijn dient bepaald te worden in functie van de reeds bestaande bebouwing. De afstand tussen voorgevel en grens openbaar domein dient ingericht te worden als voortuinzone, en mag max. 50% van verharding (inrit, parkeerplaatsen en tuinpaden) voorzien worden. De andere 50% moet van beplanting voorzien worden, waardoor het noodzakelijk is om regenwaterputten onder de verharding te plaatsen, zodat er in de 50% beplanting voorzien kan worden in functie van een groener straatbeeld.
-    De bouwdiepte van de woning is afhankelijk van de resterend beschikbare ruimte tussen de voortuin en de achtertuin. Doorgaans wordt er een bouwdiepte van max. 17m voor het gelijkvloers toegestaan en 12m op de verdieping.
-    De bouwdiepte van de verdieping is verder afhankelijk van de dakvorm van de woning, en zal dus pas beoordeeld kunnen worden op basis van het voorgesteld ontwerp van de woning."

Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 229.000
Général
Type
Terrain
Terrain
1.214 m2
Référence
0RHYLQ8LVN-V
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
nee
Convocation émise
nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
ja
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Apr 2024
€229.000 / N78 vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder