Carte

Thewitstraat 20

3890 Gingelom
à Vendre
471 m² Terrain
Description

* * *

Thewitstraat 20 - 3890 Gingelom - In Borlo (deelgemeente van Gingelom) vinden we langs de Thewitstraat deze knappe bouwgrond voor open bebouwing terug. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar het centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar.
Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die in de buurt gelegen zijn.

Dit mooi bouwperceel van 4a71ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen ( bv. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit.

Aan de voorzijde beschikken we over een perceel breedte van 17,03 meter, er wordt een gevelbreedte van 9 meter voorzien. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 12 meter op het gelijkvloers alsook 12 meter op het verdiep.

Heeft deze centraal gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkaelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 85.000
Général
Type
Terrain
Terrain
471 m2
Référence
KT-3UWV209WX
Code Agence
906
Historique des prix
18 Mar 2024
€85.000 / De Woonmakers
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder