Home Terrain 2550 Kontich
Rubensstraat 119
Carte

Rubensstraat 119

2550 Kontich
438 m² Terrain
€320.000
Description

* * *

Rubensstraat 119 - 2550 Kontich - Welkom bij deze unieke kans om te investeren in een veelbelovende locatie in Kontich. De bouwgrond gelegen aan Rubensstraat 119 biedt een scala aan mogelijkheden voor vastgoedontwikkeling, waaronder de optie om twee woningen te bouwen, een kangoeroewoning of zelfs appartementen.

Kenmerken van de Bouwgrond:

- Locatie: Rubensstraat 119, Kontich
- Totale Oppervlakte: 438m²
- Breedte aan de Straatkant: 16,5m
- Bestemmingsplan: Residentieel

Mogelijkheden voor Ontwikkeling:

1. Twee Woningen*: Met een ruime oppervlakte van 438m² en een breedte aan de straatkant van 16,5m biedt deze bouwgrond voldoende ruimte voor de constructie van twee afzonderlijke woningen, ideaal voor investeerders op zoek naar een rendabele vastgoedbelegging.

2. Kangoeroewoning*: Voor wie op zoek is naar een flexibele woonoplossing, biedt de mogelijkheid van een kangoeroewoning een interessante optie. Dit concept voorziet in twee afzonderlijke wooneenheden binnen één gebouw, waardoor zowel privacy als nabijheid gewaarborgd blijven.

3. Appartementen*: Met de toenemende vraag naar appartementen in de regio biedt deze bouwgrond een strategische kans voor de ontwikkeling van appartementencomplexen. Het benutten van de beschikbare ruimte voor meerdere wooneenheden kan een lucratieve investering zijn voor vastgoedontwikkelaars.

*Elk project moet goedgekeurd worden door de gemeente.

Waarom Investeren in Kontich?

- Gunstige Ligging: Kontich geniet van een gunstige ligging nabij belangrijke verbindingswegen en stedelijke voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor vastgoedontwikkeling.
  
- Groeiende Gemeenschap: Als een welvarende en groeiende gemeente biedt Kontich een bloeiende markt voor vastgoedinvesteringen, ondersteund door een sterke lokale economie en een levendige gemeenschap.

- Toekomstperspectief: Met de voortdurende vraag naar hoogwaardige woonruimte in de regio, belooft de investering in vastgoed in Kontich solide rendementen op lange termijn.

Neem contact op:

Benut deze zeldzame kans om te investeren in vastgoedontwikkeling in Kontich. Voor meer informatie, inclusief bouwvoorschriften, ontwerpopties en financiële projecties, neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw investeringsreis.

Voor serieuze investeerders en ontwikkelaars die op zoek zijn naar een winstgevende kans, is Rubensstraat 119 de sleutel tot een succesvolle vastgoedinvestering in Kontich.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 320.000
Général
Type
Terrain
Terrain
438 m2
Référence
DZ7YLTZ5VMUB
Code Agence
65709
Historique des prix
25 Mar 2024
€320.000 / We Invest
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder