Carte

Lindeveldstraat 2

9506 Zandbergen
à Vendre
381 m² Terrain
Description

* * *

Lindeveldstraat 2 - 9506 Zandbergen - Dit perceel, gelegen in een goedgekeurde verkaveling, heeft een totale oppervlakte van zo'n 381 m² en is geschikt voor het creëren van een halfopen bebouwing. De straatbreedte bedraagt ongeveer 11 meter. De bouwdiepte bedraagt 12 meter op het gelijkvloers en op de verdieping, rekening houdend met zijdelingse bouwvrije strook van 3 meter. Ideale zuidwest oriëntatie!

Volgende voorschriften zijn o.a. van toepassing: hellend dak is toegestaan (tussen 30° en 45°), maximale kroonlijsthoogte bedraagt 6,2 meter, een inpandige garage is toegestaan. Voor het nevengelegen perceel (LOT 4, met een totale oppervlakte van zo’n 350 m²) zal dezelfde kroonlijsthoogte, dakhelling en nokhoogte gevolgd dienen te worden. Kosten verkavelingsakte/opmeting en nutsvoorzieningen ten laste van de verkoper en inbegrepen in de verkoopprijs. De bouwgronden kunnen verkocht worden mét plannen, geldige omgevingsvergunning, sondering & studie stabiliteit. Centraal gelegen tussen Ninove en Geraardsbergen, vlakbij het prachtig natuurgebied "De Gavers" en op een boogscheut van natuurreservaat "De Nuchten". Voor meer info omtrent de bouwmogelijkheden, contacteer Steven via 0485 52 55 29.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 140.000
Général
Type
Terrain
Terrain
381 m2
Référence
BM78ZD1YTRZD
Code Agence
5909856
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
ja
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
12 Mar 2024
€140.000 / Immo Tijl
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder