Carte

Rue de centre 1

6464 L'escaillère
à Vendre
Description

VAKANTIEWONING OF PERMANENTE RESIDENTIE NABIJ CHIMAY, op slechts 5 km van de beroemde brouwerij. Tevens beschikbaar voor weekend- en vakantieverhuur. Ontdek deze prachtig gerenoveerde pastorie, geschikt voor 12 personen met 6 slaapkamers, een sauna, biljarttafel en tafelvoetbal. Gelegen in het idyllische dorpje L’Escaillère, straalt deze woning pure charme uit. De uitzonderlijke lichtinval is een ware blikvanger, zeker voor een gebouw uit 1930! Het interieur is een harmonieuze mix van lichte tinten en robuuste houten elementen. De ruime keuken is perfect om lokale delicatessen te bereiden en te proeven. In de gezellige zitkamer, met een opvallende cassettehaard, of op het overdekte terras, kun je heerlijk ontspannen. Dit vakantiehuis bevindt zich op ongeveer 10 km van de stad Chimay, in een schitterende regio. Een unieke kans voor wie op zoek is naar een vakantiewoning of een permanente woning in een betoverende omgeving.

* * *

Rue de centre 1 - 6464 L'escaillère - VAKANTIE WONING OF WONING IN CHIMAY op 5km van de brouwerij.
Maar ook nog steeds te huur voor weekendjes en of vakantie periodes.
Deze mooi gerenoveerde pastorij voor 12 personen met 6 slaapkamers, sauna, biljart en tafelvoetbalspel bevindt zich in het piepkleine dorpje van L’Escaillère. Charme ten top! Je zal meteen weg zijn van de prachtige lichtinval waarmee dit vakantiehuis gezegend is. Best bijzonder voor een pand uit 1930! Lichte kleuren, brute houten accenten.
De ruime keuken nodigt je dan weer uit om te smullen van de lokale lekkernijen. In de knusse zitkamer met opvallende cassettehaard of op het overdekte terras kan je het nadien extra gezellig maken. Dit vakantiehuis ligt op zo’n 10 km van Chimay stad, in een bijzonder mooie regio.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 650.000
Revenu cadastral
€ 750
Général
Type
Villa
Bouwjaar
2011
Référence
09218231127132106
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder