Carte

2060 Antwerpen
3 Chambres
€956.000
Description

* * *

Wooncomplex Louise Marie telt twee instapklare penthouses die er op alle vlakken bovenuit steken. Het gebouw beschikt over een ruime entree hal en liften die u met voorrang naar boven brengen. Deze penthouse met een oppervlakte van ± 181 m² met een terras van ± 35m² is gelegen op de 14e verdieping.
Louise Marie wordt ontwikkeld door Cores Development onder de signatuur van POLO Architects. Het penthouse beschikt over een inkom met gastentoilet, de ruime leefruimte met open keuken en eiland geven toegang tot het terras. Aan de nachtzijde bevinden zich twee slaapkamers met een gedeelde badkamer met inloopdouche en apart toilet. De master slaapkamer bevat een en-suite badkamer met ligbad en inloop douche. Verder nog een aparte berging voor wasmachine. Als bewoner geniet u hier van unieke vergezichten en een maximale inval van natuurlijk licht, de ruime oppervlaktes en de hoogkwalitatieve binneninrichting dragen hun steentje bij aan een uitzonderlijke woonbeleving. Het geheel vormt een doordacht samenspel van serene waterpartijen en parktuinen tussen de twee gebouwen die verbonden worden via een 22m breed glazen akoestisch scherm.
Aanvullend: Vloerverwarming , Domotica inclusief iPad. Fitnessruimte.Ondergrondse parking/box en berging verkrijgbaar per penthouse. Concierge aanwezig voor heel het gebouw.
De buurt van Markgrave is dichtbij het centrum gelegen, en toch groen dankzij twee parken. De buurt gemakkelijk bereikbaar door diverse toegangswegen.
Voor meer informatie kan u contact opnemen met Talia Werner op +32 (0) 488 255 255.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 956.000
Général
Type
Appartement
Référence
1TFC96W8K-RV
Code Agence
5105883
EPC
118 kWh/m2
EPC Valeur
B
Historique des prix
30 Nov 2022
€956.000 / Sotheby's Antwerpen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder