Home Appartement 3540 Herk-de-Stad
Stevoortweg 17-bus-3
Carte

Stevoortweg 17-bus-3

3540 Herk-de-Stad
97 m² Vivre
1302 m² Terrain
2 Chambres
€391.396
Description

* * *

Stevoortweg 17-bus-3 - 3540 Herk-de-Stad - Prachtig nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en groot terras op een toplocatie in het centrum van Herk-de-Stad. *Voldoe je aan de voorwaarden, dan geniet je voor dit project van 6% btw!
Dit appartement maakt deel uit van project Ventum, een kleinschalig nieuwbouwproject van 5 luxueuze appartementen met ondergrondse parkeergarage. Er werd reeds 60% van dit project verkocht!
Appartement bus 3 heeft een bewoonbare oppervlakte van 97m² en kent volgende indeling: inkomhal, gastentoilet met handenwasser, open en lichtrijke leefruimte met zithoek, eetplaats en goed uitgeruste keuken met eiland en een achterliggende berging/wasplaats. Nachthal met 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, inloopdouche en lavabomeubel. Bij dit appartement hoort een terras van 33m² dewelke een ideale zuidelijke oriëntatie kent. 2 autostaanplaatsen en berging in de ondergrondse parkeergarage zijn verplicht bij aan te kopen. Gemeenschappelijk is er een fietsenberging en afvallokaal voorzien.
Troeven: Luxueus afgewerkt appartement, voorzien van alle comfort (vloerverwarming, vliegenramen, ventilatie D, ... ), alsook zeer energiezuinig (E-peil 30) Ruim terras en ingerichte tuin met ideale zuidelijke oriëntatie Ondergrondse parkeergarage met autostaanplaatsen, privatieve berging en fiets- en afvalberging
Het project wordt gerealiseerd op een toplocatie, op wandelafstand van het centrum van Herk-de-Stad met alle centrumvoorzieningen zoals winkels, horeca, openbaar vervoer, scholen, ... Het treinstation van Schulen is vlakbij en er is verkeerstechnisch een vlotte verbinding met Diest, Hasselt en de op- en afritten van de autostrade.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 391.396
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Terrain
1302 m2
Zone habitable
97 m2
Référence
8U8PZHK2A8IJ
Code Agence
1104022
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied
Historique des prix
18 Nov 2022
€391.396 / ERA Nobis
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder