Home Maison 2531 Vremde
Eikhof 15
Carte

Eikhof 15

2531 Vremde
147 m² Vivre
245 m² Terrain
3 Chambres
€570.000
Description

* * *

Eikhof 15 - 2531 Vremde - Hoogwaardig afgewerkte nieuwbouwwoning (147m²) voorzien van 3 slaapkamers met prachtig aangelegde tuin op toplocatie te Vremde!
Ligging: Gelegen op toplocatie te Vremde in een residentiele wijk, nabij winkels, scholen, sportcentra, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten!
Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, berging, nachthal, gastentoilet, masterbedroom, gastenkamer, gastenkamer, badkamer, zolderkamer en tuin.
Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal met vestiairekast en gastentoilet die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte voorzien van grote raampartijen. De lichtrijke leefruimte geeft uit op de hyper-geïnstalleerde en open keuken met kwalitatieve toestellen en Quookerkraan, aansluitend vindt u een berging. Via de nachthal met gastentoilet komt u terecht in het slaapgedeelte van de woning. Hier treft u een ruime masterbedroom aan met aansluitend een dressing en twee gastenkamers, allen uitgerust met elektrische rolluiken. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele wastafel en handdoekverwarmer. Via een vaste trap komt u als laatste nog terecht in de zolderkamer, hier zou een derde slaapkamer mogelijk zijn. De woning heeft een aangelegde Zuid-tuin met terras en open tuinhuis.
Kortom: Prachtige nieuwbouwwoning (147m²) voorzien van alle comfort met 3 slaapkamers en prachtig aangelegde tuin op toplocatie!
Bijzonderheden:
- nieuwbouw- toplocatie- dubbele beglazing met aluminium-profielen- geïsoleerd dak- zonnepanelen- Cv elektrisch met warmtepomp "Vaillant"
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv 
EPB: E15 kWh/m²jaar

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 570.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2020
Terrain
245 m2
Zone habitable
147 m2
Référence
DJ01OFO-6ZLE
Code Agence
70407
EPC
2438 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
Nee
Historique des prix
11 Feb 2023
€570.000 / Heylen Vastgoed
19 Nov 2022
€595.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder