Home Te Koop Appartement 9800 Deinze
Kortrijkstraat 12
Kaart

Kortrijkstraat 12

9800 Deinze Appartement Te Koop
263 m² wonen
103 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze bijzonder gunstig gelegen opbrengsteigendom in het commerciële hart van Deinze. Dit vastgoed bestaat uit een ruime handelsruimte op het gelijkvloers en twee appartementen op de hogere verdiepingen, en biedt talrijke mogelijkheden. Met 105 vierkante meter is de winkelruimte op het gelijkvloers geschikt voor diverse doeleinden zoals een winkel, horecazaak of kantoorruimte - ideaal om je zelfstandige activiteit in onder te brengen.

Verder vind je op de verdiepingen twee reeds verhuurde appartementen die maandelijks gezamenlijk goed zijn voor een huurprijs van 1.268 euro. Deze appartementen kunnen dienen ter uitbreiding van je zaak, als eigen woonruimte of als pure investering om je maandelijkse inkomsten te verhogen.

De uitmuntende locatie in het centrum van Deinze maakt deze opbrengsteigendom extra interessant. Je bent er vlakbij alle nodige voorzieningen en bovendien geniet je van een vlotte verbinding met de E17 richting Kortrijk en Gent.

Het adres van deze unieke kans is Kortrijkstraat 12 in Deinze. Let wel, er is een renovatieplicht van toepassing op het duplex-appartement. Mis deze ideale gelegenheid voor jouw zelfstandige activiteit of als slimme investering niet!

* * *

Kortrijkstraat 12 - 9800 Deinze - UITERST GUNSTIG GELEGEN OPBRENGSTEIGENDOM bestaande uit een HANDELSRUIMTE EN 2 te renoveren APPARTEMENTEN in het COMMERCIËLE CENTRUM VAN DEINZE. U beschikt op het gelijkvloers over een HANDELSRUIMTE (105M²), ideaal voor een WINKEL, HORECA-ZAAK OF KANTOORRUIMTE. Op de verdiepingen kan u 2 VERHUURDE APPARTEMENTEN (SAMEN 1.268 EURO/MAAND) terugvinden, die kunnen dienen als UITBREIDING, WOONST OF ALS OPBRENGSTEIGENDOM. Kortom de ideale opportuniteit voor uw ZELFSTANDIGE ACTIVITEIT OF ALS INVESTERING. Gelegen op een UITERST AANTREKKELIJKE LOCATIE nabij alle voorzieningen in het centrum van Deinze en VLOT VERBONDEN MET DE E17 (KORTRIJK-GENT).Adres: Kortrijkstraat 12 te DeinzeRenovatieplicht van toepassing op het duplex-appartement.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 565.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.263
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1964
Grond oppervlakte
103 m2
Bewoonbare oppervlakte
263 m2
Referentie
KQU67DHBTVSJ
Makelaar Code
9800, Kortrijkstraat 12
EPC Waarde
203 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
14 Feb 2024
€565.000 / Immo Nobels
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com