Home Appartement 8301 Heist-aan-Zee
De Bolle 1-Bus-2-1
Kaart

De Bolle 1-Bus-2-1

8301 Heist-aan-Zee Appartement
79 m² perceel
1 slaapkamers
€335.000

Ben je op zoek naar een gezellig appartement in Heist? Overweeg dan dit charmante 1-slaapkamer appartement aan de Bolle. Het is ideaal voor wie op zoek is naar een tweede verblijf aan de kust, compleet met twee terrassen om volop te genieten van de frisse buitenlucht. Gebouwd in 2005, biedt dit appartement modern comfort en goede voorzieningen.

Stap binnen in de ruime woonkamer die extra slaapgelegenheid biedt door middel van de comfortabele zetelbedden. De open keuken vormt een naadloze overgang naar de levendige leefruimte en de badkamer is uitgerust met een lavabo en een ligbad. Daarnaast vind je er een apart toilet en een slaapkamer met ruime inbouwkasten en een eigen balkon.

Het appartement biedt voldoende opbergruimte dankzij een ruime berging met aansluiting voor een wasmachine, een extra ingemaakte bergkast op het achterste terras en een kelderberging in het gebouw zelf. Verder is er ook nog een fietsenberging waar je twee fietsen kunt stallen.

Dankzij de gunstige locatie, vlakbij alle voorzieningen en de prachtige kustlijn, is dit appartement perfect voor ontspanning tijdens de vakantie of als investering voor jaarverhuur. Met één slaapkamer is het onderhoudsvriendelijk en ideaal voor diegenen die dromen van een knusse plek aan zee. Neem gerust een kijkje en ontdek of dit appartement aan al jouw wensen voldoet.

Bovendien heb je de mogelijkheid om een makkelijk toegankelijke dubbele garagebox te kopen in hetzelfde gebouw. Ontdek vandaag nog dit charmante appartement in Heist!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

De Bolle 1-Bus-2-1 - 8301 Heist-aan-Zee - Op zoek naar een knus appartement in Heist?
Dit charmante 1-slaapkamer appartement op de Bolle zou wel eens perfect voor je kunnen zijn.
Met 2 terrassen om van de buitenlucht te genieten, is dit eigendom ideaal voor wie op zoek is naar een tweede verblijf aan de kust. Het werd gebouwd in 2005, wat betekent dat het modern comfort biedt en goed onderhouden is.
Het appartement heeft volgende indeling:
Ruime woonkamer met extra slaapgelegenheid voor 2 tot 4 personen dankzij de zetelbedden. Open keuken, badkamer met lavabo en een ligbad, apart toilet, slaapkamer met ruime inbouwkasten en balkon.
Bovendien is er in het appartement een ruime berging aanwezig waar er aansluiting voorzien is voor een wasmachine.
Aan het terras op de achterzijde bevindt er zich een ingemaakte bergkast, alsook een kelderberging beneden in het gebouw.
Bovendien is er plaats in de fietsenberging voor het plaatsen van 2 fietsen.

De ligging van dit appartement is gunstig, dicht bij alle voorzieningen en de prachtige kustlijn. Of je nu op zoek bent naar een plekje om te ontspannen tijdens vakanties of een investering voor jaar-verhuring, dit appartement biedt tal van mogelijkheden.
Met één slaapkamer is het gemakkelijk te onderhouden en perfect voor diegenen die een gezellige plek aan zee zoeken. Aarzel niet om een kijkje te nemen en te ontdekken of dit appartement aan al jouw wensen voldoet.
Mogelijkheid tot aankoop van makkelijk toegankelijke dubbele-garagebox gelegen in het zelfde gebouw.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2005
Grond oppervlakte
79 m2
Referentie
VXI6ANBG1Z7X
Makelaar Code
A234
EPC Waarde
105 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20111202-0000981045-00000001-9
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€335.000 / Immo Cauwe
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com