Home Te Koop Huis 9051 Afsnee
Broekkantstraat 13
Kaart

Broekkantstraat 13

9051 Afsnee Huis Te Koop
150 m² wonen
961 m² perceel

Op zoek naar een charmante dorpswoning in Afsnee? Deze woning, met oprit voor meerdere wagens, is ideaal gelegen in het centrum van dit rustige deel van Gent. De diepe, zonnige tuin grenst aan de oever van de Duivebeek, die uitmondt in de Leie.

Betreed de woning en ontdek meteen de eerste woonkamer, wat ooit een winkelruimte was. Deze ruimte staat direct in verbinding met de keuken en een tweede woonruimte. De tweede kamer biedt een open haard en een grote veranda, badend in natuurlijk licht. In de centrale hal, waar het toilet zich bevindt, vind je de trap naar de verdieping met drie slaapkamers en de badkamer. Daarnaast biedt een valtrap toegang tot de zolder, waar je heel wat extra opslagruimte vindt.

De ruime garage, te bereiken via de oprit, beschikt over een extra bergplaats. Het grote grasperk aan de achterzijde, omringd door groen en bomen, zorgt voor een gevoel van privacy. Bovendien geniet je hier van de optimale Zuidwestelijke oriëntatie.

Een pand als dit is zeldzaam in de landelijke en zeer gewilde Gentse deelgemeente. Mis deze kans niet om uw droomhuis te vinden.

* * *

Broekkantstraat 13 - 9051 Afsnee - VERKOCHT. Dorpswoning met oprit in het centrum van Afsnee met diepe zonnige tuin langs de Duivebeek, die uitmondt in de Leie.

De inkom van het huis leidt meteen naar de eerste woonkamer, een voormalige winkelruimte, die in verbinding staat met de keuken en aansluitend de tweede woonruimte met open haard en grote veranda met opmerkelijke lichtinval. De trap bevindt zich in de centrale hal met toilet en geeft op de verdieping toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Op de zolder met valtrap is er heel wat bergruimte.

Via de oprit, geschikt voor meerdere wagens, wordt de ruime garage met achterliggend berghok bereikt.

Achteraan ligt een enorm grasperk omgeven door groen en bomen, hetgeen zorgt voor heel wat privacy. Dit alles met een optimale Zuidwestelijke oriëntatie.

Een erg schaarse woning in de landelijke en bijzonder gegeerde Gentse deelgemeente.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 415.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
961 m2
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
TQW3G5NDT2QZ
Makelaar Code
3699777
EPC Waarde
496 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Parkgebied
Overstromingsgebied
Effectief overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€415.000 / Immobiliën Crevits
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com