Home Te Koop Huis 1740 Ternat
Assesteenweg 399
Kaart

Assesteenweg 399

1740 Ternat Huis Te Koop
180 m² wonen
900 m² perceel
3 slaapkamers

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in Ternat? Deze droomwoning is te koop vanaf 549.000 euro.

Deze charmante woning is volledig gerenoveerd in 2020 met hoogwaardige materialen, wat duurzaamheid en wooncomfort garandeert. De grote open ruimtes en glaspartijen zorgen voor veel licht en maken het een aangename woning. Vanuit de woonkamer en de volledig uitgeruste open keuken heb je via grote schuiframen toegang tot het terras en de tuin, die een open uitzicht bieden op de velden en zuidoost georiënteerd zijn. Hier kun je genieten van gezellige momenten. De woning bevat 2 badkamers en 3 slaapkamers, met de mogelijkheid om 1 tot 2 extra slaapkamers te creëren.

De ligging van deze woning maakt het de ideale thuisbasis. Het heeft een goede verbinding met Brussel en andere grote steden, en het centrum van Ternat en het winkelcentrum The Leave zijn dichtbij. Scholen en vrijetijdsmogelijkheden voor kinderen zijn ook vlakbij.

Daarnaast heeft de woning een droge, geïsoleerde kelder, een dubbele garage met elektrische poort, 5 externe parkeerplaatsen, een tuinhuisje met een terras van 4 m² en een bijkeuken voor de wasmachine en droger. Kortom, alle comfort is aanwezig. De EPC-waarde is 277 - C en de elektriciteit is conform.

Interesse? Neem snel contact met ons op via info@c21.be of 02/513.13.13.

* * *

Assesteenweg 399 - 1740 Ternat - Op zoek naar jouw nieuwe thuis in Ternat?
Kom dan zeker deze droomwoning bezoeken!

Doe een bod vanaf 549 000 euro.

Deze super gezellige woning werd in 2020 volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Waarbij op deze manier duurzaamheid en wooncomfort verankerd werd .

Dankzij de grote open ruimtes en glaspartijen is deze woning heel lichtrijk en aangenaam vertoeven. Via de living en de volledig uitgeruste open keuken heeft u grote schuiframen met onmiddellijk toegang tot het terras en de tuin met open zicht op de velden die zuidoost georiënteerd zijn. Daar zijn gezellige en leuke momenten zekerverzekerd. Er zijn 2 badkamers en 3 kamers aanwezig met de mogelijkheid om 1 tot 2 extra kamers extra te creëren.

Ook omwille van zijn ligging, heeft deze woning, alle troeven in handen als jouw ideale thuisbasis. Alle invalswegen naar Brussel en de grote stedelijke centra van ons land liggen in de nabijheid. Door de nabijheid van het centrum van Ternat en grote shopping centra The Leave is winkelen evenmin een tijdverslindende bezigheid. En voor de kids is er een ruim aanbod aan scholen en ontspanningsmogelijkheden. Allen op een steenworp van je voordeur.

Voorts is er een droge kelder (geïsoleerd), 1 dubbele garage met elektrische poort, 5 externe parkeerplaatsen, tuinhuis met terras 4 m², bijkeuken voor de wasmachine en droogkast, ... kortom alle comfort is er aanwezig.
EPC-waarde 277 - C, elektriciteit conform

Is je interesse gewekt? Contacteer ons dan snel, wij helpen je graag verder: info@C21.be - 02/513.13.13

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
900 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
JOU0ATX2HXS7
Makelaar Code
463-4359
Prijs Geschiedenis
15 Jun 2023
€549.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com