Home Te Koop Huis 9052 Zwijnaarde
Maaltemeers 33
Kaart

Maaltemeers 33

9052 Zwijnaarde Huis Te Koop
439 m² wonen
1.028 m² perceel
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Maaltemeers 33 - 9052 Zwijnaarde - VERKOCHT.

Majestueuze landelijke villa gelegen in de residentiële groene rand van Gent, tussen het Maaltebruggepark en het Rijvisschepark.

De voorgevel werd uitgevoerd in traditionele en herkenbare 'vakwerk' bouwstijl met typische visuele houtstructuur, edelglas in lood en kleurrijke luiken.

De enorme centrale inkomhal met imposante trap in massief eik met doorlopende gaanderij tot op de tussen- en eerste verdieping, verbindt de meeste ruimtes op het gelijkvloers zoals de vestiairehal met toilet, de grote sfeervolle warme living met eethoek, cosy open haard en accenten in eik rondom, de ruime keuken met oorspronkelijke inrichting en de iets lager gelegen dubbele garage met elektrische poort, de stookplaats en toegang tot de kelder. Aan de keuken is er nog een afzonderlijke eetkamer met een bijzondere afwerking naar analogie met de architectuur van het huis.

Zowel de woonkamer als de keuken hebben connectie met de tuin met veel privacy, een ontbijtterras op het Oosten en een tweede terras gericht naar het Zuiden.

Onderweg naar de eerste verdieping bevindt er zich een bureau dat volledig ingericht werd met maatwerk inbouwwandkasten, ook geschikt als kamer of als knusse leeshoek of bibliotheek. Op de eerste verdieping zijn er drie heel grote slaapkamers, twee badkamers, een inloopkast en een afzonderlijk toilet. Op de tweede tussenverdieping is er nog een kamer en tot slot de immense zolder met betonvloer en grote vrije hoogte die naar wens verder eindeloos kan afgewerkt of ingericht worden.

De Maaltemeers sluit aan op de nieuwe fiets- en wandelbrug naar centrum Gent met tal van idyllische routes evenals een vlotte verbinding met het Sint-Pietersstation en het Zuiden van de stad. Opritten van R4, E40 en E17 liggen dichtbij.

De villa werd steeds bewoond door de eerste eigenaars hetgeen geresulteerd heeft in een bijzonder goede staat van onderhoud. Reeds meerdere energetische ingrepen werden aangebracht zoals degelijke dakisolatie, dubbele hoogrendementsbeglazing en condenserende centrale verwarming op aardgas.

Kortom, een nieuwe thuisbasis die voldoet aan alle mogelijke woonbehoeften.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1965
Grond oppervlakte
1.028 m2
Bewoonbare oppervlakte
439 m2
Referentie
IZ43VPP8Y0-T
Makelaar Code
3682619
EPC Waarde
338 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com