immo Kaart

Laarbeeklaan 65, 1731 Asse

Appartement Verhuurd in Asse
80 m² wonen
2 slaapkamers
€1.100

Laarbeeklaan 65 - 1731 Asse - Welkom bij CENTURY 21 Home Consult in Zellik, waar comfort en elegantie samenkomen in dit 2-slaapkamerappartement (met mogelijkheid garagebox voor 100€/maand) te huur. Gelegen in het hart van deze gewilde buurt, biedt dit appartement een uitzonderlijke leefomgeving voor degenen die streven naar de perfecte balans tussen de rust van de buitenwijk en de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

Bij het betreden van dit appartement wordt u verwelkomd door een ruime en lichte leefruimte, badend in natuurlijk licht dankzij grote ramen die een schilderachtig uitzicht op de omgeving bieden. De eigentijdse, volledig uitgeruste keuken met moderne apparatuur is een ideale plek voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

De twee mooie slaapkamers zijn ideale rustplekken, waar u zich in alle rust kunt ontspannen. De hoofdslaapkamer geeft toegang tot een privéterras, wat een buitenruimte biedt om te genieten van zonnige dagen of zachte avonden. Een goed uitgeruste douchekamer met moderne voorzieningen maakt het geheel compleet, waardoor een functionele en comfortabele leefruimte ontstaat.

Dit appartement geniet van een bevoorrechte ligging, dicht bij lokale winkels, restaurants, scholen en parken, waardoor het een praktische en aangename dagelijkse levensstijl biedt. Het nabijgelegen openbaar vervoer vergemakkelijkt verplaatsingen naar het stadscentrum of andere bestemmingen.

Mis deze kans niet om te wonen in dit 2-slaapkamerappartement in Zellik, waar hedendaagse levensstijl samensmelt met de rustige charme van deze gewilde buurt. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf alles wat dit appartement te bieden heeft. Bel ons op 02/ 896 59 21 of stuur een e-mail naar: laeken@century21homeconsult.be.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.100
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
SLWKOZUIJMSO
Makelaar Code
926-5726068
Prijs Geschiedenis
18 Jan 2024
€1.100 / C21 Home Consult
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com