Home Verhuurd Appartement 3320 Hoegaarden
Ernest Ourystraat 48-4



immo Kaart

Ernest Ourystraat 48-4, 3320 Hoegaarden

Appartement Verhuurd in Hoegaarden
81 m² wonen
2 slaapkamers
€850

Ernest Ourystraat 48-4 - 3320 Hoegaarden - Bent u op zoek naar een comfortabel appartement met 2 slaapkamer en een prachtig terras? Dan bent u hier aan het juist adres. We bevinden ons in Hoegaarden ter hoogte van nummer 48 in de Ernsest Ourystraat.

Dit recent appartement betreden we via de inkomhal waar we via de trap of lift, het eerste verdiep bereiken. Het appartement omvat twee slaapkamers van 8.5m² en 12m², een badkamer met bad en douche en een dubbele wasmeubel met een spiegelkast, een gastentoilet en ruimte voor een vestiairekast De open woonkamer met veel lichtinval van circa 30m² biedt voldoende plaats voor zowel een zit- als eetkamer. De aanpalende keuken is volledig ingericht met een keramische kookplaat, frigo, afwasmachine en combi-oven. De aansluitingen voor wasmachine en droogkast vinden we terug in de aanpalende berging.
Het groot terras aan de achterzijde geeft u de mogelijkheid om tijdens de zonnige zomeravonden heerlijk te genieten van een etentje met familie en vrienden.
Achteraan bevindt zich ook nog een grote afgesloten garage, welke inbegrepen is in de huur.

Het appartement werd gebouwd in 2014 met kwalitatieve materialen wat resulteert in een energiezuinig (EPC A) en comfortabel appartement.

Alle natte ruimtes zijn voorzien van een verluchtingssysteem/afzuigsysteem. De ramen in de living en slaapkamers hebben rolgordijnen en vliegenramen.

Er is een bakker, een Carrefour expres en een gemeentelijk speelplein op wandelafstand van het appartement.

Beschikbaar vanaf 1/06 (of vroeger in samenspraak met huidige bewoner) aan de hand van een langdurig contract. Nutsvoorzieningen gas, elektriciteit en water zijn apart.


Heb je interesse in een bezichtiging? Neem dan contact met ons op via het nummer 016 23 90 81 of timothee@immojanstas.be. Wij zijn elke weekdag telefonisch bereikbaar tussen 10u en 13u (behalve op woensdagen).

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2014
Bewoonbare oppervlakte
81 m2
Referentie
8Z9RGHMFCF82
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€850 / Immo Jan Stas
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com