immo Kaart

Hogerop 5, 1785 Merchtem

Appartement Verhuurd in Merchtem
135 m² wonen
3 slaapkamers
€1.250

Hogerop 5 - 1785 Merchtem - In Merchtem bieden we dit bijna energieneutraal appartement (BEN20) aan, hetwelke zeer gunstig gelegen is in een autoluwe en kindvriendelijke wijk, 'Park Puur' genaamd, maar zich toch ook in de nabijheid van het centrum bevind. Dit prachtige appartement is ingedeeld als volgt: inkomhal, leef- en eetruimte met open keuken (volledig geïnstalleerd) en aangrenzende berging, 3 slaapkamers (13.5m²/8.5m²/8.5m²), badkamer (dubbele lavabo/inloopdouche/ligbad/toilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast) en afzonderlijke toilet.Het appartement is voorzien van grote ramen waardoor er veel lichtinval is en in de living is er zonnewering voorzien (met afstandsbediening).
De leefruimte beschikt over een groot hoekterras (zuid-west georiënteerd) van waarop u een mooi zicht heeft op het park.Energiezuinig en voorzien van de nieuwste technnieken: warmtepomp, vloerverwarming warm & koud, ventilatiesysteem en zonnepanelen aanwezig. Zeer kwalitatieve afwerking. Digitale conciërge (Bringme) in de inkomhal.
Het appartement beschikt ook over een ondergrondse extra brede autostaanplaats (verplicht bij te huren aan 60€/mnd), een afgesloten garagebox (optioneel bij te huren aan 80€/mnd) en een gemeenschappelijke fietsenstelplaats.
In de buurt van het appartement is het mogelijk om met de kinderen te gaan wandelen en spelen op de voorziene speeltuigen, verder is er nabijheid van onderwijs/winkels/eetgelegenheden/sportfaciliteiten.
Gemeenschappelijke lasten 80€/maand.
EPC in afwerking.

Wenst u meer informatie over deze bouwgrond of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-VASTGOED via 052/503.503 of via info@vmv-vastgoed.be!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.250
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
135 m2
Referentie
6LLNT1BVOF2C
Makelaar Code
1029
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Mar 2024
€1.250 / VMV Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com