Home Verhuurd Appartement 3111 Wezemaal
Aarschotsesteenweg 156-bus-0201



immo Kaart

Aarschotsesteenweg 156-bus-0201, 3111 Wezemaal

Appartement Verhuurd in Wezemaal
119 m² wonen
2 slaapkamers
€1.125

Aarschotsesteenweg 156-bus-0201 - 3111 Wezemaal - Bent u op zoek naar een 2-slaapkamer appartement met een ruim terras en een overdekte, brede autostaanplaats? Dan is dit absoluut een bezoekje waard! 

Het appartement bestaat uit een ruime leefruimte (55m²) met volledig ingerichte, hedendaagse open keuken die bovendien toegang geeft tot een ruim (35m²) ZO-gericht terras dat uitkijkt op een groene omgeving. Het appartement is toegankelijk via een lift en een brede trap.
Bovendien kan je gebruik maken van 2 slaapkamers (waarvan één rechtstreeks toegang heeft naar het terras), een badkamer, voorzien van een ruime inloopdouche, apart ligbad en en een dubbele wastafel, een nachthal, een apart toilet met ruime opbergruimte en grote lavabo. Naast de keuken is er een berging/wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een spoelbak.  Tot slot beschikt het appartement over een extra bergruimte/kelder van meer dan 8 m2 (eventueel dienstig als hobbykelder) naast de ondergrondse autostaanplaats.  Dank zij de optimale isolatie (E.P.C. 68) zijn de verwarmingskosten (overal vloerverwarming behalve  radiatoren in de slaapkamers) zeer laag. Verwarming met aardgas.  Er is tevens een ventilatiesysteem voorzien.

Het appartement wordt voor intrede volledig opnieuw opgefrist alsook voorzien van gordijnrails.

Naast een modern en ruim appartement is ook de locatie zeer gunstig. Zo woon je vlakbij het centrum van Wezemaal met allerhande winkels op wandelafstand en is zowel de verbinding met Leuven, Aarschot en de E314 optimaal!

Beschikbaar vanaf 15/07 voor langdurige verhuur als hoofdverblijfplaats. De huurprijs bedraagt € 1125 + € 70 gemeenschappelijke kosten inclusief autostaanplaats en berging. Nutsvoorzieningen zijn apart te voorzien.
Geïnteresseerd in een bezichtiging? Plan dan nu uw afspraak via onze online agenda op www.immojanstas.be. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op weekdagen tussen 10u en 13u, behalve op woensdagen.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.125
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Bewoonbare oppervlakte
119 m2
Referentie
FYCMA-E39QDH
Prijs Geschiedenis
10 May 2024
€1.125 / Immo Jan Stas

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Aarschotsesteenweg 156-bus-0201, 3111 Wezemaal.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com