immo Kaart

Schippersbos 7, 3190 Boortmeerbeek

Huis Verhuurd in Boortmeerbeek
198 m² wonen
420 m² perceel
4 slaapkamers
€1.690

Schippersbos 7 - 3190 Boortmeerbeek - Luxueuze energiezuinige nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers op rustige locatie in Boortmeerbeek

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning, afgewerkt met hoogwaardige materialen, energiezuinig & dit in een doodlopende straat op wandelafstand van het centrum van Boortmeerbeek? Lees dan zeker verder want dan hebben wij de perfecte woning voor u!

Via de inkomhal met apart toilet en ingebouwde vestiaire komt u binnen in de grote leefruimte met luxueuze open keuken. De keuken is volledig ingericht, voorzien van alle hedendaagse comfort & afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen. Vanuit de keuken heeft u zicht op de tuin & kan je genieten van veel natuurlijke lichtinval. Er is nog een bergruimte aanwezig met aansluiting voor wasmachine & droogkast.

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een comfortabele badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche & ligbad & een apart toilet aanwezig.

Op de tweede verdieping vindt u de Master Bedroom, alsook een technische ruimte en zolder waar u een aantal zaken kan opbergen. Hier is er ook nog een extra badkamer met wastafel en inloopdouche.
Luxueuze energiezuinige woning met 4 slaapkamers op rustige locatie in Boortmeerbeek

Ben jij op zoek naar een woning, afgewerkt met hoogwaardige materialen, energiezuinig & dit in een doodlopende straat op wandelafstand van het centrum van Boortmeerbeek? Lees dan zeker verder want dan hebben wij de perfecte woning voor jou!

Via de inkomhal met apart toilet en ingebouwde vestiaire kom je binnen in de grote leefruimte met luxueuze open keuken. De keuken is volledig ingericht, voorzien van alle hedendaagse comfort & afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen. Vanuit de keuken heb je zicht op de tuin & kan je genieten van veel natuurlijke lichtinval. Er is nog een bergruimte aanwezig met aansluiting voor wasmachine & droogkast.

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een comfortabele badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche & ligbad & een apart toilet aanwezig.

Op de tweede verdieping vind je de Master Bedroom, alsook een technische ruimte en zolder waar je een aantal zaken kan opbergen. Hier is er ook nog een extra badkamer met wastafel en inloopdouche.

In de zomer kan je genieten in de volledig aangelegde tuin met groot terras. Het terras is voorzien van een zonnescherm met wind- & regensensor. In de tuin kan je ook nog een kwalitatief tuinhuis vinden waar je eenvoudig tuingereedschap, fietsen, ... kan opbergen. De tuin is volledig omheind. Geen zin om de tuin te onderhouden? Er is een robotmaaier aanwezig & het tuinonderhoud zit inbegrepen in de huurprijs!

Jouw wagen kan je parkeren onder de verlichte carport (die voorzien is met een aansluiting voor jouw elektrische wagen) of op de oprit. Er is plaats voorzien voor meerdere wagens.

Verder beschikt de woning ook nog over de volgende troeven:

- Zonnepanelen
- Regenwaterput
- Pakketbrievenbus
- Master Key sleutelplan (1 sleutel voor de ganse woning)

Deze woning kent een zeer rustige ligging, met een vlotte verbinding naar Mechelen - Leuven - Brussel & Antwerpen, en in de nabijheid van openbaar vervoer, winkels, scholen & meer!

Interesse? Twijfel dan zeker niet te lang om ons te contacteren voor een bezoek!

015 20 36 00 - info@domoxim.be

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.690
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
420 m2
Bewoonbare oppervlakte
198 m2
Referentie
EF5D2N6DW5BU
Makelaar Code
1870364
Prijs Geschiedenis
03 Oct 2023
€1.690 / --

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com