immo Kaart

Hoogstraat 28A, 3320 Hoegaarden

Huis Verhuurd in Hoegaarden
243 m² wonen
1.097 m² perceel
3 slaapkamers
€1.300

Hoogstraat 28A - 3320 Hoegaarden - Deze functionele gezinswoning in het landelijke Outgaarden is er één die je tegenwoordig niet vaak tegenkomt.
Wonen in een rustige straat en op slechts 5 minuten rijden van het op- en afrittencomplex van de E40 Tienen/Hoegaarden. Dat is één van de vele troeven die deze woning te bieden heeft.

In de inkomhal is er voldoende ruimte voor een vestiaire. En het biedt bovendien toegang tot het gastentoilet met lavabo. Onder de trap vinden we alle technische installaties terug zoals de waterverzachter, de omvormer voor de zonnepanelen en de thuisbatterij. Via de ruime en lichtrijke leefruimte van 44m² komen we in de halfopen keuken die voorzien is van alle comfort (ingebouwde koelkast, vaatwasmachine, microgolf, conventionele oven) en beschikt over handige kasten zonder verloren hoeken. Koken kan op het gasfornuis met 5 kookplaten. Bovendien is er direct toegang tot de bergruimte met voorzieningsmogelijkheden voor een wasmachine en droogkast. De benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.

Via de open trap komen we in de nachthal die momenteel dienst doet als bureau maar evengoed als speelhoek gebruikt kan worden. De oppervlaktes van de drie slaapkamers kan u terug vinden onder de indeling. De zeer ruime badkamer komt niets tekort en is uitgerust met een inloopdouche achter het grote bad. Een wc, een groot lavabomeubel met 1 wastafel , een kast voor handdoeken, een verwarmd handdoekenrek en een infraroodverwarming.
Langs de boekenkast op de overloop kunnen we via een vaste trap naar de gigantische zolder. Een polyvalente ruimte met pooltafel die zeer veel mogelijkheden biedt. Deze is ook voorzien van warm water en afvoer. Het dak werd bovendien twee jaar geleden volledig vernieuwd en goed geïsoleerd.

De tuin is net geen 11 are groot maar wel volledig omheind. Ideaal voor mensen met groene vingers. De tuin is toegankelijk via het vernieuwde terras en is ingedeeld in twee delen. In het eerste deel staat een handig tuinhuis. Achter de haag bevindt zich een leuk ingericht stukje tuin met hoog gras. De wandelpaden leiden je langs de fruitbomen en een gezellige zitplaats met vuurkorf.

De woning wordt niet bemeubeld verhuurd.
Interesse? Plan nu uw bezoek via de website.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.300
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2005
Grond oppervlakte
1.097 m2
Bewoonbare oppervlakte
243 m2
Referentie
8CQFUCJ-RS7X
Makelaar Code
1996366
EPC Waarde
235 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230725-0002950534-RES-1
Prijs Geschiedenis
29 Jul 2023
€1.300 / Immo Liv’it

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com