Home Verhuurd Huis 2170 Merksem
Terlindenhofstraat 51-3



immo Kaart

Terlindenhofstraat 51-3, 2170 Merksem

Huis Verhuurd in Merksem
75 m² wonen
2 slaapkamers
€900

Terlindenhofstraat 51-3 - 2170 Merksem -
Betreed dit charmante appartement, gelegen vlakbij de levendige Bredabaan in Merksem. Dit appartement op de eerste verdieping, toegankelijk via een trap, biedt een slimme indeling en een overvloed aan ruimte voor jouw comfort.
De inkomhal begroet je met zijn warme blokparket en praktische vestiaire, waardoor je meteen een gevoel van thuis krijgt. Maar deze ruimte is meer dan alleen een entree - het dient ook als een rustige nachthal, die toegang biedt tot twee royale slaapkamers van respectievelijk ± 14m² en ± 12m², evenals een handig gastentoilet.
De badkamer verwent je met zijn bad-douchecombinatie en elegante wastafel, waardoor elk moment van ontspanning een waar genot wordt. En vanuit de hal leidt een weg van natuurlijk licht je naar de woonkamer, waar grote ramen een overvloed aan zonlicht binnenlaten en een verfrissend uitzicht bieden op de omgeving. Vanuit hier heb je ook toegang tot het balkon, perfect voor een ontspannen moment in de buitenlucht.
De keuken, praktisch en functioneel, is voorzien van een inductiekookplaat, dampkap, vaatwasser en spoelbak, en biedt alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Dit appartement wordt compleet geleverd met een kelderberging en een ruime garage, allemaal inbegrepen in de huurprijs. En met het waterverbruik inbegrepen, hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten. Gas en elektriciteit worden individueel gemeten, en op gedeelde kosten wordt een deskundige plaatsbeschrijving opgesteld, waarbij beide partijen elk 50% van de kosten dragen.
Kortom, dit appartement biedt niet alleen een centrale locatie en comfortabele leefruimte, maar ook een levensstijl die jouw verwachtingen overtreft. Welkom thuis.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 900
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
IOC4X-HYDLI1
Makelaar Code
5909871
EPC Waarde
219 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240311-0003172331-res-1
Prijs Geschiedenis
12 Mar 2024
€900 / Immo Point

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Terlindenhofstraat 51-3, 2170 Merksem.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com