immo Kaart

Singel 51, 2640 Mortsel

Appartement in Mortsel
108 m² wonen
Prijs op aanvraag

Singel 51 - 2640 Mortsel - We treffen dit schitterend gerenoveerd appartement van ca 108 m² op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift in hartje Mortsel. Deze rustige woonwijk bevindt zich vlakbij het stadscentrum van Mortsel met tal van winkels en supermarkten en op een boogscheut van Edegem. Een goede bereikbaarheid is gegarandeerd door de nabijheid van belangrijke invalswegen.
Het appartement is volledig instapklaar afgewerkt en voorzien van alle hedendaags comfort. Er wordt verwarmd met warmtepomp/vloerverwarming en ook aan ventilatie werd gedacht.
Centraal in het appartement bevindt zich de royale inkomhal met plaats voor vestiairekasten.
De leefruimte met open keuken op parketvloer is gelegen aan de voorzijde en kan dankzij de grote raampartijen genieten van een aangename lichtinval en zicht op de groene “haag” die gevormd wordt door de bomen voor de deur. De open keuken is afgewerkt in een tijdloos, modern design met greeploze kasten en uitgerust met combi-oven, vaatwasser, inductievuur en koelkast met vriesvak.
De twee ruime slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. De masterbedroom is voorzien van een 'en suite' badkamer met inloopdouche en lavabo en werd volledig afgewerkt in Mortex. Ook de tweede slaapkamer kan gebruikmaken van een eigen badkamer met inloopdouche en lavabo. Deze kamer biedt tevens toegang tot een aangenaam zuidgeoriënteerd terras van ca. 3,5 m².
Apart gastentoilet en berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
Een privatieve kelderberging is reeds begrepen in de verkoopprijs.
Contacteer Daniël via mail (daniel@reds.be) of telefoon (0475.25.30.64). Dat mag trouwens ook ’s avonds of in het weekend!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
108 m2
Referentie
PL4IAD0UGU1Z
EPC Waarde
43 kWh/m2
EPC Label
A
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com