Home Appartement 9041 Oostakker
Antwerpsesteenweg 907



immo Kaart

Antwerpsesteenweg 907, 9041 Oostakker

Appartement in Oostakker
118 m² wonen
3 slaapkamers
€420.000

Antwerpsesteenweg 907 - 9041 Oostakker - Dit leuke energiezuinige 3 slaapkamer bevindt zich in het nieuwbouwproject Greenfield langsheen de Antwerpsesteenweg in Oostakker. Een lucht/water warmtepomp (optioneel in combinatie met zonnepanelen) zorgt ervoor dat u hier heel laag zal zitten wat betreft uw energiefactuur.

Dit appartement ligt op de 3e verdieping van het gebouw. Via de inkom kom je in de leefruimte met open geïnstalleerde keuken. De leefruimte is ruim en lichtrijk en heeft een kamerbreed raam dat uitgeeft op het overdekt inpandig terras met bergkast.

De keuken is volledig geïnstalleerd met Siemens combi-oven microgolfoven, vitrokeramische kookplaat, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Achter de keuken bevindt zich de berging waar naast de technieken (ventilatie en luchtwater warmtepomp) tevens de aansluiting voor wasmachine en droogkast is en er nog voldoende plaats is om als stockage ruimte te dienen.

Het nachtgedeelde dat zich aan de achterzijde van het gebouw bevindt, bestaat uit een masterbedroom met annex badkamer, 2 kleinere slaapkamers, een apart toilet en een extra douchekamer. Iedere slaapkamer heeft ook toegang tot het terras achteraan het gebouw dat uitkijkt op de gemeenschappelijke tuin.

De auto kan terecht op de staanplaats in de ondergrondse verdieping van het gebouw. Daar is tevens een ruime fietsenberging. Op het gelijkvloers is er tevens een bakfietsruimte en een gemeenschappelijk afvallokaal. De doorgang onder het gebouw biedt plaats voor bezoekersfietsen en schaft toegang tot de achterliggende gemeenschappelijke tuin met polyvalente ruimte die ter beschikking staat van de bewoners van het gebouw.

Achteraan het terrein is een zone voorzien met hoog- en laagstammige bomen om zo de buffer te vormen naar de achterliggende buren.
Langsheen het gebouw komt een zachte doorsteek voor fietsers en voetgangers die de achterliggende wijk verbindt met de Antwerpsesteenweg.

Voor verder info, contacteer Sarah via sarah@stellarimmo.be of bel 0476/37.42.67.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 420.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
118 m2
Referentie
I12P1J6Y988C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Dec 2023
€420.000 / Stellar Immo

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com