Home Huis 3545 Halen
Meldertsestraat 14



immo Kaart

Meldertsestraat 14, 3545 Halen

Huis in Halen
434 m² wonen
6931 m² perceel
4 slaapkamers
€649.000

Meldertsestraat 14 - 3545 Halen - Stijlvol gerenoveerd herenhuis op perceel van 70 are.

+++Bekijkt U de woning via een aanverwante website ga dan naar www.machon.be en klik op "GRONDPLAN" voor meer foto's, afmetingen en plannen! Nu al benieuwd het waanzinnig interieur van dit herenhuis te ontdekken? Klik op 'VIRTUEEL BEZOEK' voor onmiddellijke toegang tot de woning in 3D+++

Dit herenhuis sluit zich in binnen een waanzinnig privé parkgebied waardoor elk zicht van binnen naar buiten uitkijkt op het groen.
In 2011 werd de keuken vernieuwd, in 2013 werd alle buitenschrijnwerk vervangen en werd er overal dubbele beglazing geplaatst. De buitengevel werd opnieuw geschilderd en het dak werd gedeeltelijk vernieuwd.

Hoge plafonds met sierlijsten, rozetten en kroonluchters, authentieke gietijzeren trap met koperen leuningen, marmeren sierschouwen, drie open haarden, gietijzeren radiatoren, optimaal vertoeven met een geslaagd contrast tussen de authenticiteit en de moderne verfrissingen? Dat kan!

Het pand werd zorgvuldig gerenoveerd met behoud van de eigenheid.. Dit is meteen waarneembaar bij het binnentreden. Hier wordt je overdonderd door het unieke karakter.

Indeling gelijkvloers: inkomhal, bureauruimte/atelier, keuken met berging, eetkamer, woonruimte en zitruimte;
Indeling verdieping +1: nachthal, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, master bedroom met dressing en balkon, bergruimte, badkamer;
Indeling verdieping +2: mansarde 1, mansarde 2, imposante zolderruimte ca. 140m2 met nokhoogte 6,6m. Er wordt hier voldoende licht gecreëerd door de centrale dakkapel. Weet jij al hoe je deze ruimte zou invullen?

Buitenshuis begeeft men zich in alle rust en privacy doorheen een perceel weiland en bos van bijna 70 are. Er is een losstaande dubbele garage, een extra tuinberging en een pittoresk terras waar men op uitkijkt vanuit de eetkamer in de keuken.

Eerder het idee dit exclusieve pand te benutten als een combinatie van een vrij beroep/handel met wonen? Contacteer ons dan snel voor de mogelijkheden.

Neem contact op met ons kantoor voor meer info of het inplannen van een bezoek. Bereikbaar via 011/21.31.41 of via info@machon.be.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 649.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1903
Grond oppervlakte
6931 m2
Bewoonbare oppervlakte
434 m2
Referentie
5362620190422095018
EPC Waarde
376 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Parkgebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com