Home Huis 9080 Lochristi
Lindestraat 7



immo Kaart

Lindestraat 7 B-9080 Lochristi

Huis in Lochristi
268 m² wonen
4 slaapkamers
€574.000

Lindestraat 7 - 9080 Lochristi - BEL KAREN - 0494 61 60 93 - Verkoop onder registratierechten!
Onder het motto: hier BEN ik! Stap binnen in de ultieme BEN (E10) woning met combinatie van hedendaags comfort en natuurlijke schoonheid. Deze prachtige nieuwbouwwoning, gelegen te Lochristi, Oostakker nabij Gent, biedt een unieke kans om te genieten van luxe wonen met een vlotte verbinding naar het bruisende hart van Gent. Met een tof en indrukwekkend perceel van 356 m2 ben je omringd door ruimte en groen, terwijl de woning zelf een meesterwerk is van modern design en duurzaamheid.

Deze nieuwbouwwoning, voltooid in het begin van 2020, bevindt zich in onberispelijke staat. To do: enkel schilderen en klaar!
Alles is tot in de puntjes afgewerkt en voorzien, zodat je kunt genieten van een zorgeloos en comfortabel leven. Het project omvat in totaal 4 vergelijkbare woningen, waarvan deze de grootste is, waardoor je niet alleen kunt rekenen op een adembenemend uitzicht, maar ook op gelijkgestemde buren met een gedeelde visie op kwalitatief wonen. Verwarming CV gas met vloerverwarming, op elke verdieping aanwezig (0, +1, +2).
De trots van deze woning is de toptuin aan de achterzijde, waar je wordt getrakteerd op een subliem panorama. Je kijkt uit over een agrarische zone die voor altijd onbebouwd zal blijven, waardoor je verzekerd bent van een blijvend vrij uitzicht en een oase van rust.
Met een bewoonbare oppervlakte van 268 m2 biedt deze woning ruimte in overvloed. Ook voor de wagens die je met gemak aan de zijkant kan parkeren, 3 stuks minstens. Vergeet mede het prachtig terras met voorzieningen niet!
Stap binnen en ontdek een keuken die niet alleen volledig is uitgerust maar ook een plek is waar culinaire dromen werkelijkheid worden. De ruime leef- en eetruimte vormen het perfecte decor voor gezellige momenten met vrienden en familie. Een tafel van 12 personen is geen enkel probleem! Bovendien biedt een grote berging de nodige opslagruimte, waardoor de woning niet alleen esthetisch aantrekkelijk is maar ook praktisch en functioneel (was- en droogkast/diepvriezer/extra frigo, berging,...)
Ontdek 3 (of 4) volwaardige slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad én inloopdouche op de eerste verdieping. Alsof dat nog niet genoeg is, wacht er boven nog een volledige verdieping op jouw creatieve invulling: 2 extra slaapkamers en een badkamer, precies zoals jij het wilt. Overname leasing zonnepanelen wordt voorzien in de aankoop.

Dit is jouw kans om in alle luxe te wonen, omgeven door de rust van Lochristi/Hijfte en met de levendigheid van Gent binnen handbereik. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de unieke charme van jouw toekomstige thuis! Vraag gerust naar de plannen aan uw makelaar.

Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494 61 60 93 of Karen@ocvastgoed.be.
Vergunning Uitgereikt; Woongebied met landelijk karakter; Geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig; Verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed. EPC certificaat: 15 KWh/m2, nr.: 44021-G-OMV_2019055617/eP16934/A001/D02/SD001

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 574.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2020
Bewoonbare oppervlakte
268 m2
Referentie
R9WHHTLYDK4P
Makelaar Code
KR-1934CCC
EPC Waarde
15 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
26 Feb 2024
€574.000 / OC Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com