Home Huis 8700 Tielt
Felix D'Hoopstraat 115



immo Kaart

Felix D'Hoopstraat 115, 8700 Tielt

Huis in Tielt
602 m² wonen
5 slaapkamers
€475.000

Felix D'Hoopstraat 115 - 8700 Tielt - Deze prachtige herenwoning ademt de charme en elegantie van vervlogen tijden uit. Met zijn opvallende gevel in eclectische stijl, gekenmerkt door de rijke textuur van geel parement en sierlijke witte raamlijsten, staat dit pand als een tijdloos monument in de buurt. De statige symmetrie en de uitnodigende entree, geflankeerd door klassieke zuilen, verwelkomen u in een wereld waar traditionele architectuur harmonieus samengaat met hedendaags leefcomfort. In deze prachtig ontworpen woning vloeien de ruimtes harmonieus in elkaar over, waardoor een uitnodigende en lichtrijke leefomgeving ontstaat.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een interieur waar het vakmanschap van weleer zich vermengt met het hedendaags comfort. De rijkelijk versierde salon, met hand geschilderde panelen, vormt het hart van de woning, terwijl de weelderige kroonluchters een warme gloed werpen over de klassieke houten vloeren.

De tweede leefruimte, met ruime zithoek, baadt in natuurlijk daglicht en is naadloos verbonden met een moderne open keuken. Deze gaat over in een handige berging en een praktische wasplaats, die samen zorgen voor een optimaal gebruiksgemak.
Voor zij die thuis werken of een vrij beroep uitoefenen, is er een ruim en goed ingericht kantoor voorzien die zicht biedt op de verzorgde aangelegde tuin. Het kantoor beschikt over een aparte ingang, ideaal voor klanten en medewerkers, hierdoor wordt een professionele en rustige werkomgeving gecreëerd.

De eerste verdieping is bereikbaar via een authentieke trap en is voorzien vijf ruime slaapkamers. Dankzij de hoge plafonds is er een uniek gevoel van ruimte. Verder vindt men hier een bijzonder ruime badkamer, uitgerust met een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.
Een vaste trap leidt naar de ruime, geïsoleerde zolder die veelzijdige mogelijkheden biedt voor verdere invulling naar wens.

De woning beschikt bovendien over een aansluitend bijgebouw, twee ruime garages voor veilige stalling van voertuigen, een zeer ruime kelder voor extra opslag, en een prachtig zonneterras waar het heerlijk genieten is.

Dit is niet zomaar een woning; het is een erfstuk dat wacht om het decor te worden van uw mooiste herinneringen. Het huis is perfect voor degenen die de voorkeur geven aan de elegantie van historische architectuur zonder in te boeten aan de eisen van het hedendaagse wooncomfort. De woning is strategisch gelegen in het centrum van Tielt.

Kom en ervaar zelf de tijdloze charme van deze herenwoning tijdens een bezoek op afspraak.
Dit is uw uitgelezen kans om eigenaar te worden van deze prachtige woning!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 475.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1865
Bewoonbare oppervlakte
602 m2
Referentie
4O-5TI7ZVNME
Makelaar Code
3689124
EPC Waarde
423 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240129--000312586-8
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
10 Mar 2024
€475.000 / Vlaemynck
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com