Home Villa 2880 Bornem
Puursesteenweg 233



immo Kaart

Puursesteenweg 233, 2880 Bornem

Villa in Bornem
345 m² wonen
4 slaapkamers
€698.000

Puursesteenweg 233 - 2880 Bornem - Zeer ruime, stijlvolle villa met praktijkgedeelte

Ligging: deze centraal gelegen villa te Bornem beschikt over een uitstekende verbinding naar zowel de E17, A12 als de N16. Op wandelafstand van het recreatiedomein Breeven en het treinstation van Bornem. Winkels, scholen en andere voorzieningen bevinden zich in het centrum van Bornem, dat eenvoudig en slechts op enkele minuten te bereiken is.

Indeling:

- Gelijkvloerse verdieping: zeer grote praktijkruimte met aparte toegang, ingebouwde bibliotheek, wachtzaal, apart toilet, inpandige garage voor twee wagens en technische ruimte met geïnstalleerde douche.

- 1ste verdieping: aparte, grandioze inkom voor het privé- en woongedeelte, gastentoilet en vestiaireruimte, volledig ingerichte keuken, lichtrijke leefruimte met open haard, zithoek in parket, berging/wasplaats.

- 2de verdieping: vier slaapkamers, royale badkamer en apart toilet.

Omschrijving: deze moderne, stijlvolle villa werd gebouwd met oog voor kwaliteit en is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een dubbele garage en een ideale praktijkruimte terug voor personen met een vrij beroep. Dit praktijkgedeelte beschikt over voldoende natuurlijke lichtinval alsook een aparte toegang tot de wachtzaal en staat in verbinding met het woongedeelte op de 1ste en 2de verdieping. Via de trap bereiken we eenvoudig de volledig geïnstalleerde keuken en de gezellige leefruimte, die werd onderverdeeld in een eetkamer en een salon met open haard. Tot slot omvat de 1ste verdieping nog een aangename zithoek en een wasplaats voorzien van alle aansluitingen. Op de tweede verdieping treffen we vier slaapkamers aan waarvan één beschikt over een ingebouwde kast. Verder vinden we op deze verdieping de royale badkamer terug, die uitgerust is met een ligbad, een douche en een dubbele wastafel. Het derde, aparte toilet is gelegen naast de badkamer. In de hele woning heerst een open, aangenaam gevoel vanwege de hoge plafonds en de vele raampartijen. Tot slot geniet deze energiezuinige villa van een uitmuntende EPC-waarde van slechts 201 kWh/m². Heeft u bijkomende vragen of wenst u graag een vrijblijvend bezoek, aarzel niet om ons te contacteren!

Vg, Wg, Gmo, Vkr, Gvv

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 698.000
Algemeen
Type
Villa
Bouwjaar
2000
Bewoonbare oppervlakte
345 m2
Referentie
5435120191008121158
Makelaar Code
3870140
EPC Waarde
201 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com