Home Te Huur Appartement 9300 Aalst
Capucienenlaan 40-7
Kaart

Capucienenlaan 40-7

9300 Aalst Appartement Te Huur
121 m² wonen

Ontdek uw nieuwe thuis in dit prachtige penthouse in het centrum van Aalst. Ideaal gelegen op de vierde verdieping van een modern gebouw, geniet u van alle gemakken zoals een lift en elektrische rolluiken. Dit appartement verwelkomt u met een inkomhal die leidt naar een ruime woonkamer, gedecoreerd met prachtig parket.

Behoefte aan culinaire inspiratie? De volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, oven, keramische kookplaat, dampkap, koelkast en diepvries staat klaar om al uw recepten tot leven te brengen. Uw comfort wordt verder gewaarborgd dankzij de luxe badkamer inclusief jacuzzi-ligbad, douche, handdoekverwarmer en dubbele wastafel.

Dit penthouse biedt twee grote slaapkamers en een derde kleinere kamer dat perfect dient als studeerkamer of kinderkamer, compleet met ingebouwde kasten. Geniet van de buitenlucht op het voor- of achterterras, en houd uw huis netjes met behulp van de twee bergingen en kelder.

De huurprijs bedraagt slechts €800 per maand, plus €50 aan maandelijkse kosten. Een overdekte parkeerplaats is ook inbegrepen in de prijs, wat dit luxueuze penthouse nog aantrekkelijker maakt. Mis deze kans niet om te wonen in het hart van Aalst, en neem vandaag nog contact op om een bezichtiging te regelen.

* * *

Capucienenlaan 40-7 - 9300 Aalst - Penthouse te huur in het centrum van Aalst. Deze penthouse is gelegen op de vierde verdieping in een gebouw met lift en elektrische rolluiken. Het appartement bestaat uit een inkomhal, ruime leefruimte in volle parket, ingerichte keuken (met vaatwas, oven, keramische kookplaat, dampkap, koelkast en diepvries), badkamer (met  jacuzzi-ligbad, douche, handdoekverwarmer en dubbele wastafel). 

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een derde kleine slaapkamer/bureau met ingemaakte kasten, twee terrassen (voor- en achterzijde), 2 bergplaatsen en kelder. . Huurprijs €800/maand + €50/maand kosten. Overdekte staanplaats inbegrepen in de huurprijs.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
121 m2
Referentie
JW8LMR7Q3GYU
Makelaar Code
5923910
EPC Waarde
432 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231208-0003032976-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€800 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com