Home Te Huur Appartement 9300 Aalst
Denderstraat 5-201
Kaart

Denderstraat 5-201

9300 Aalst Appartement Te Huur
95 m² wonen

Dit hedendaagse en energiezuinige appartement is perfect gelegen in het hart van Aalst, op slechts een steenworp afstand van het station, openbaar vervoer, scholen en de levendige Grote Markt. Gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalige residentie, is dit huis speciaal ontworpen met het oog op comfort en duurzaamheid. Het appartement is eenvoudig te bereiken dankzij de aanwezigheid van een lift.

Bij binnenkomst ga je rechtstreeks naar de woonruimte die een open keuken bevat en compleet geïnstalleerd is voor jouw gemak. Vanuit hier heb je toegang tot een mooi terras waar je kunt genieten van het uitzicht en de buitenlucht. Het appartement beschikt ook over twee slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met een inloopdouche en wastafel. Daarnaast is er een bergruimte aanwezig en wordt een fietsenberging mee verhuurd, wat handig is voor de stadsbewoners.

De huurprijs bedraagt €975 met daarbovenop €50 voor gemeenschappelijke lasten. Indien gewenst, kun je voor €75 per maand een staanplaats huren. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar en zal volledig geschilderd worden voordat je er intrekt, zodat je het huis precies zo krijgt zoals jij dat wilt. Dit appartement in hartje Aalst biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.

* * *

Denderstraat 5-201 - 9300 Aalst - Deze energiezuinige appartement is gelegen in hartje Aalst en bevindt zich op wandelafstand van station, openbaar vervoer, scholen en Grote Markt. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping in en kleinschalige residentie en werd gebouwd met aandacht voor hedendaags comfort en energiezuinigheid. Tevens is een lift aanwezig. Het appartement werd voorzien van leefruimte met open geïnstalleerde keuken, voorzien van alle comfort. Vanuit de leefruimte heeft men toegang tot het terras. Verder beschikt dit appartement over 2 slaapkamers, een apart toilet, bergruimte en badkamer met inloopdouche en wastafel. Fietsenberging inbegrepen in de huurprijs!  Huurprijs: 975 + 50 EUR gemeenschappelijke lasten. Mogelijkheid tot huren staanplaats voor 75 EUR/maand. Meteen beschikbaar! Het appartement wordt nog volledig geschilderd.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 975
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
ECXV0NV8A64R
Makelaar Code
5922372
EPC Certificaat
EPB IN AANVRAAG
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€975 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com