Home Te Huur Appartement 9300 Aalst
Denderstraat 5-101
Kaart

Denderstraat 5-101

9300 Aalst Appartement Te Huur
95 m² wonen

Ontdek dit energiezuinige appartement in het bruisende centrum van Aalst. Gelegen op een steenworp afstand van het station, met openbaar vervoer, scholen en de Grote Markt allemaal binnen loopafstand, zal dit appartement aan uw eisen voldoen. Genesteld op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie, is dit appartement ontworpen met oog voor hedendaags comfort en duurzaamheid, compleet met een lift voor gemakkelijke toegang.

Binnen wordt u begroet door een ruime leefruimte die naadloos aansluit op een volledig ingerichte open keuken, uitgerust met hoogwaardige apparatuur voor al uw kookbehoeften. Vanuit de leefruimte stapt u zo op het terras, dat zorgt voor een heerlijk buitengevoel. Twee slaapkamers bieden comfortabele rustplaatsen, terwijl een apart toilet, bergruimte en een chique badkamer met inloopdouche en wastafel voor verdere gebruiksgemak zorgen.

Inclusief bij de huurprijs is een handige fietsenberging. De huurprijs bedraagt 975 euro per maand, plus 50 euro voor gemeenschappelijke lasten. Er is ook de mogelijkheid om een staanplaats te huren voor een extra 75 euro per maand. Het appartement is per direct beschikbaar en wordt volledig geschilderd opgeleverd. Mis deze kans niet om modern comfort en stadsleven te combineren in dit aantrekkelijke Aalsterse appartement.

* * *

Denderstraat 5-101 - 9300 Aalst - Deze energiezuinige appartement is gelegen in hartje Aalst en bevindt zich op wandelafstand van station, openbaar vervoer, scholen en Grote Markt. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping in en kleinschalige residentie en werd gebouwd met aandacht voor hedendaags comfort en energiezuinigheid. Tevens is een lift aanwezig. Het appartement werd voorzien van leefruimte met open geïnstalleerde keuken, voorzien van alle comfort. Vanuit de leefruimte heeft men toegang tot het terras. Verder beschikt dit appartement over 2 slaapkamers, een apart toilet, bergruimte en badkamer met inloopdouche en wastafel. Fietsenberging inbegrepen in de huurprijs! Huurprijs: 975 + 50 EUR gemeenschappelijke lasten. Mogelijkheid tot huren staanplaats voor 75 EUR/maand. Meteen beschikbaar! Het appartement wordt nog volledig geschilderd.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 975
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
SIHH3KQ40HW1
Makelaar Code
5922370
EPC Certificaat
EPB IN AANVRAAG
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€975 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com