Home Te Huur Appartement 9300 Aalst
Denderstraat 5-202
Kaart

Denderstraat 5-202

9300 Aalst Appartement Te Huur
75 m² wonen

Dit prachtige, energiezuinige appartement ligt in het bruisende centrum van Aalst, op slechts een korte wandeling van het station, openbaar vervoer, scholen en de Grote Markt. Het is onderdeel van een kleinschalige residentie op de tweede verdieping, gebouwd met oog voor modern comfort en duurzaamheid. Voor nog meer gemak, is er ook een lift aanwezig.

Binnen in het appartement wordt u verwelkomd door een ruime leefruimte met een volledig uitgeruste open keuken, ideaal voor gezellige avonden thuis. Via de leefruimte heeft u toegang tot een heerlijk terras, het perfecte toevluchtsoord na een lange dag.

Het appartement beschikt ook over twee comfortabele slaapkamers, een apart toilet, bergruimte en een stijlvolle badkamer met inloopdouche en wastafel. Uw fiets kunt u veilig stallen in de bij de huurprijs inbegrepen fietsenberging.

De huurprijs bedraagt 925 EUR per maand, vermeerderd met 50 EUR aan gemeenschappelijke lasten. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn, is er ook de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren voor 75 EUR per maand.

De woning is per direct beschikbaar en wordt volledig geschilderd afgeleverd. Mis deze kans niet om te wonen in het hart van Aalst, omringd door comfort en duurzaamheid.

* * *

Denderstraat 5-202 - 9300 Aalst - Deze energiezuinige appartement is gelegen in hartje Aalst en bevindt zich op wandelafstand van station, openbaar vervoer, scholen en Grote Markt. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping in en kleinschalige residentie en werd gebouwd met aandacht voor hedendaags comfort en energiezuinigheid. Tevens is een lift aanwezig. Het appartement werd voorzien van leefruimte met open geïnstalleerde keuken, voorzien van alle comfort. Vanuit de leefruimte heeft men toegang tot het terras. Verder beschikt dit appartement over 2 slaapkamers, een apart toilet, bergruimte en badkamer met inloopdouche en wastafel. Fietsenberging inbegrepen in de huurprijs! Huurprijs: 925 EUR/ maand + 50 EUR gemeenschappelijke lasten.  Mogelijkheid tot huren staanplaats voor 75 EUR/maand. Meteen beschikbaar. Het appartement wordt nog volledig geschilderd.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 925
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
ILAVQRC5RA5Y
Makelaar Code
5922368
EPC Certificaat
EPB IN AANVRAAG
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€925 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com