Home Te Huur Appartement 9300 Aalst
Denderstraat 5-301
Kaart

Denderstraat 5-301

9300 Aalst Appartement Te Huur
105 m² wonen

Gelegen in het hart van Aalst, biedt deze prachtige penthouse het voordeel van de nabijheid tot het station, openbaar vervoer, scholen en de Grote Markt - allemaal op loopafstand. Dit exclusieve verblijf bevindt zich op de derde verdieping van een kleine residentiële blok, gebouwd met oog voor hedendaags comfort en energie-efficiëntie.

Binnen het appartement, leidt een lift u rechtstreeks naar een ruime woonruimte met een open keuken die volledig is uitgerust voor al uw kookbehoeften. De leefruimte biedt ook toegang tot twee dakterrassen, perfect voor ontspanning of kleine bijeenkomsten.

Onder de andere faciliteiten van de penthouse bevinden zich drie slaapkamers, een afzonderlijk toilet, een bergruimte en een badkamer met inloopdouche en wastafel. Een fietsenberging is inbegrepen in de huurprijs van €1175 per maand, plus €50 voor gemeenschappelijke lasten. Verder is er de optie om een parkeerplaats te huren tegen een bescheiden vergoeding van €75 per maand.

Extra voordelen van deze prachtige penthouse zijn de directe beschikbaarheid en de belofte dat zowel het schilderwerk als de aanleg van de terrassen voor uw komst zal worden voltooid. Mis deze kans niet om een comfortabele en centraal gelegen woning te hebben in de levendige stad Aalst.

* * *

Denderstraat 5-301 - 9300 Aalst - Deze Penthouse is gelegen in hartje Aalst en bevindt zich op wandelafstand van station, openbaar vervoer, scholen en Grote Markt. Deze penthouse is gelegen op de derde verdieping in en kleinschalige residentie en werd gebouwd met aandacht voor hedendaags comfort en energiezuinigheid. Via de lift bereikt men rechtstreeks het appartement. Het appartement werd voorzien van leefruimte met open geïnstalleerde keuken, voorzien van alle comfort. Vanuit de leefruimte heeft men toegang tot twee dakterrassen. Verder beschikt deze penthouse over 3 slaapkamers, een apart toilet, bergruimte en badkamer met inloopdouche en wastafel. Fietsenberging inbegrepen in de huurprijs! Huurprijs: 1175 EUR + 50 EUR gemeenschappelijke lasten. Mogelijkheid tot huren staanplaats aan 75 EUR/ maand. Meteen beschikbaar! Deze penthouse wordt nog volledig geschilderd alsook terrassen worden nog aangelegd.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.175
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
C-5U4OH46R9L
Makelaar Code
5922367
EPC Certificaat
EPB IN AANVRAAG
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€1.175 / Verrassend Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com