Kaart

Grote Markt 18

3200 Aarschot Appartement Te Huur
165 m² wonen
1 slaapkamers

Gelegen op de eerste verdieping van een gunstig gesitueerd gebouw in het centrum van Aarschot, ligt dit schitterende appartement dat naadloos overvloeit in een open leefruimte en keuken van maar liefst 44m². Verder kunt u genieten van een prachtig terras met uitzicht op de adembenemende Demervallei. Het appartement beschikt ook over een comfortabele badkamer met ligbad en douche, een ruime slaapkamer van 20m², een apart gastentoilet en een handige berging met aansluiting voor een wasmachine.

De bovenste verdieping van dit duplexappartement biedt tevens een functionele en gezellige leefruimte met keuken en een knus terras. Daarnaast vindt u er een nette badkamer met douche en wastafel, alsook een slaapkamer met ingebouwde dressing. Wat dit appartement uniek maakt, is dat beide verdiepingen een aparte ingang hebben, ideaal voor families of koppels die privacy waarderen.

Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich de ruime parking 'Demervallei' waar u steeds terecht kunt voor gratis parkeergelegenheid. De ligging op de Grote Markt zorgt ervoor dat u altijd pal in het bruisende stadsleven staat.

Het appartement is beschikbaar vanaf 15 maart 2024 tegen een gemeenschappelijke kost van €100 per maand. Dit is de perfecte woonst voor iedereen die houdt van ruimte, comfort en privacy in de stad.

* * *

Grote Markt 18 - 3200 Aarschot - Het appartement op de eerste verdieping omvat een open leefruimte met keuken van 44m², gevolgd door een terras met uitzicht op de Demervallei. Daarnaast zijn er een badkamer met ligbad en douche, een slaapkamer van 20m², een apart gastentoilet, en een berging met wasmachineaansluiting.
De bovenste verdieping van het appartement beschikt ook over een keuken met leefruimte en een klein terras. Verder zijn er een badkamer met douche en wastafel, en een slaapkamer met dressing.Beide appartementen hebben een aparte ingang. Deze duplex heeft een gunstige locatie in het centrum van Aarschot, op de Grote Markt. Achter het gebouw bevindt zich de parking Demervallei, waar voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar is.
Dit appartement is perfect geschikt voor families of koppels die graag samenwonen, maar tegelijkertijd belang hechten aan hun eigen privacy.
Er is een gemeenschappelijke kost van €100 per maand.
Beschikbaar vanaf 15/03/2024.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.350
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
165 m2
Referentie
ZT2UE-X5--2X
Makelaar Code
duplex-appartement-op-grote-ma
EPC Waarde
180 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20221209-0002734553-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
28 Jan 2024
€1.350 / Your House Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com