Home Te Huur Appartement 8211 Aartrijke
Eernegemsestraat 7
Kaart

Eernegemsestraat 7

8211 Aartrijke Appartement Te Huur
2 slaapkamers

Voor wie op zoek is naar een verantwoorde manier zelfstandig te wonen met de nodige ondersteuning kan bij assistentiewoning Dorpsmolen terecht. Hierbij kunt u rekenen op een huiselijke en gezellige sfeer met aangename voorzieningen en een persoonlijke aanpak. Er wordt een dagelijkse woonassistent aangeduid, er is een eigen klusjesdienst, vele diensten aan huis zijn mogelijk, een centrale ligging in de dorpskern, gunstige huurprijs, een cafétaria, een warme maaltijd per dag én camerabewaking om uw veiligheid te garanderen. Bovendien betaalt u geen onroerende voorheffing, geen familiale verzekering, geen brandverzekering en geen inboedelverzekering (beperkt tot 30 000 euro). U kunt eventueel ook een garage of een autostandplaats bijhuren.

Assistentiewoning Dorpsmolen staat voor zelfstandigheid behouden, sociaal contact stimuleren, veiligheid/zekerheid en een huiselijk en gezellig kader aanbieden. De woning bevat een inkom met vestiaire, lichtrijke leefruimte, open ingerichte keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche en dubbele wastafel, apart toilet met wastafel, bergruimte en dressing. Kom gerust langs voor een vrijblijvende rondleiding en laat u overtuigen van de vele voordelen. Direct beschikbaar!

* * *

Vraag 1: Wat voor ondersteuning bieden de assistentiewoningen Dorpsmolen?
Antwoord: De assistentiewoningen Dorpsmolen bieden een ondersteuning op maat, waaronder dagelijkse woonassistentie, een klusjesdienst, permanentie vanuit een eigen team, telefonische bereikbaarheid zeven dagen per week, hulp bij het aanvragen van zorg en zorgondersteuning op maat.

Vraag 2: Wat zijn de troeven van de assistentiewoningen Dorpsmolen?
Antwoord: De troeven van de assistentiewoningen Dorpsmolen zijn onder andere een dagelijkse woonassistent, een eigen klusjesdienst, een familiale sfeer, een centraale ligging in de dorpskern, een gunstige huurprijs, een eigen parking voor bezoekers, cafetaria, dagelijkse verzorgde warme maaltijden, kleinschalig project, hulp bij het aanvragen van zorg, camerabewaking, diensten aan huis, een binnentuin met zithoeken, geen syndic, geen onroerende voorheffing, geen familiale verzekering, geen brandverzekering, geen inboedelverzekering (beperkt tot 30 000 euro), geen waterverbruik te betalen en de mogelijkheid om een garage of autostandplaats bij te huren.

Vraag 3: Wat voor ruimte biedt de assistentiewoning?
Antwoord: De assistentiewoning biedt een inkom met vestiaire, lichtrijke leefruimte, open ingerichte keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche en een dubbele wastafel, afzonderlijk toilet met wastafel, bergruimte en dressing.

Vraag 4: Is er een vrijblijvende rondleiding beschikbaar?
Antwoord: Ja, er is een vrijblijvende rondleiding beschikbaar op de assistentiewoningen Dorpsmolen.

Vraag 5: Is de woning onmiddellijk vrij?
Antwoord: Ja, de woning is onmiddellijk vrij.

* * *

Eernegemsestraat 7 - 8211 Aartrijke - Wonen in een assistentiewoning betekent op een verantwoorde manier zelfstandig blijven wonen met een ondersteuning op maat.
Elke dag opnieuw zorgeloos en aangenaam wonen in een huiselijke en gezellige sfeer kan perfect in deze ruime assistentiewoningen gelegen in de dorpskern van Aartrijke, een deelgemeente van Zedelgem. Zelfstandigheid behouden, sociaal contact stimuleren, veiligheid/zekerheid en een huiselijk en gezellig kader aanbieden staan allemaal centraal in de visie van assistentiewoningen Dorpsmolen.

De troeven van assistentiewoningen Dorpsmolen zijn: dagelijks een woonassistent aanwezig - eigen klusjesdienst - familiale sfeer - permanentie vanuit eigen team - telefonisch bereikbaar 7 op 7 - centrale ligging in de dorpskern - gunstige huurprijs - eigen parking voor bezoekers - cafétaria - dagelijks een verzorgde warme maaltijd te verkrijgen - kleinschalig project - hulp bij aanvragen zorg - zorgondersteuning op maat - camerabewaking - diensten aan huis ( bakker - slager - apotheek - groenten & fruit - kapper - pedicure - kine - bib . . .), binnentuin met zithoekjes - geen syndic - geen onroerende voorheffing - geen familiale verzekering te betalen - geen brandverzekering te betalen - geen inboedel verzekering te betalen (beperkt tot 30 000 euro) - geen waterverbruik te betalen !
Mogelijkheid tot bijhuren garage of autostandplaats !

Deze ruime assistentiewoning omvat een inkom met vestiaire, lichtrijke leefruimte, open ingerichte keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche en een dubbele wastafel, afzonderlijk toilet met wastafel, bergruimte en dressing.

Vrijblijvende rondleiding !
Onmiddellijk vrij !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 957
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
8996720200619075442
Makelaar Code
05/65211
Prijs Geschiedenis
11 Dec 2020
€957 / De Brugse Databank
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com