Home Te Huur Appartement 3570 Alken
Hameestraat 1a-7
Kaart

Hameestraat 1a-7

3570 Alken Appartement Te Huur
92 m² wonen
92 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtig ingerichte en lichtovergoten appartement, gelegen in het hartje van Alken. Met twee slaapkamers, een zonnig terras en een privé autostaanplaats en berging in de kelder, biedt deze woning comfort en gemak op het tweede verdiep van een goed onderhouden gebouw. Voorheen gebruikt als eigen woonst, is dit appartement nu beschikbaar voor verhuur vanaf 1 mei 2024 door plotse wijzigingen in omstandigheden.

Op een totale oppervlakte van 92 vierkante meter, exclusief terras en kelderberging, vind je een stijlvolle leefruimte met gezellige gashaard en een volledig uitgeruste keuken die rechtstreeks toegang biedt tot het zonovergoten terras. Het appartement heeft verder nog een nachtgang met badkamer en twee slaapkamers waarvan één met duplex-niveau.

De huurprijs bedraagt €895 per maand, daarnaast betaal je ook €90 per maand voor gemeenschappelijke kosten. De facturatie van water, gas en elektriciteit is individueel.

Dit energiezuinige appartement heeft een gunstig EPC-label A en een E-peil van 44. Naast een nette en verzorgde gemeenschap, beschikt het gebouw over heel wat bezoekersparking aan de achterzijde en biedt het een groen uitzicht op een tuin.

Voor wie rust zoekt maar toch centraal wil wonen met tal van faciliteiten op wandelafstand, is dit de ideale locatie. Bovendien geniet je van een vlotte bereikbaarheid naar Hasselt, Sint-Truiden en Zuid-Limburg. Maar ook de snelwegen naar Brussel, Antwerpen en Luik liggen binnen handbereik.

* * *

Hameestraat 1a-7 - 3570 Alken - Dit mooi ingericht lichtrijk appartement met 2 slaapkamers, zonnig terras en een autostaanplaats en berging in de kelder is gelegen op het 2de verdieping van een gebouw in het centrum van Alken. Deze woning in ingericht voor eigen gebruik door de eigenaars, maar komt door gewijzigde omstandigheden beschikbaar voor verhuring met ingang vanaf 01 mei 2024.
Het appartement is 92m² excl. terras en kelderberging en bestaat uit een inkomhal met afzonderlijk toilet, leefruimte met gezellige gashaard en geïnstalleerde keuken met rechtstreekse toegang tot het terras, een nachtgang met badkamer en 2 slaapkamers, waarvan één met een duplex-niveau.
De huurprijs bedraagt 895€/maand + 90€/maand aan gem. kosten. Water, gas en elektriciteit op eigen naam.
Gunstig EPC-label = A (E-peil 44)
Dit gebouw heeft een nette verzorgde gemeenschap met bijkomend veel bezoekersparking achteraan het gebouw en een groen uitzicht op een tuin. Voor wie op zoek is naar een rustige ligging in een gemeente waar alles op wandelafstand ligt en toch een goede bereikbaarheid naar Hasselt - Sint-Truiden of Zuid-Limburg, maar ook de autosnelwegen naar Brussel-Antwerpen-Luik.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 895
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Grond oppervlakte
92 m2
Bewoonbare oppervlakte
92 m2
Referentie
V0T7N-7B6AKO
Makelaar Code
554
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
05 Mar 2024
€895 / Meyers Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com