Home Te Huur Appartement 3570 Alken
Pastoriestraat 1
Kaart

Pastoriestraat 1

3570 Alken Appartement Te Huur
56 m² wonen
1 slaapkamers

* * *

Pastoriestraat 1 - 3570 Alken - Coosterveld is een modern en luxueus gebouw met 20 erkende assistentiewoningen. Ideaal voor senioren die zelfstandig kunnen wonen, maar ook beroep willen doen op aanvullende thuiszorg.

Alle assistentiewoningen zijn volledig rolstoelvriendelijk, beschikken over een volledig ingericht keuken, badkamer en vloerverwarming. Indien je graag gezelschap opzoekt, dan kan dit in de gemeenschappelijke ruimte die wij voor jullie voorzien.

We hebben verschillende appartementen te huur, dewelke allemaal bezichtigd kunnen worden.

De ligging van Coosterveld is perfect, rustig gelegen aan de visvijver van Ter koest. Op wandelafstand van een supermarkt, bakker, apotheker, bushalte, parochiecentrum en de kerk.

De zorgverstrekker: Begralim is één van de oudste erkende zorgpartners van België. De kernwaarden van hun handelen, namelijk 'kwalitatieve en betrokken zorg' zijn na al die jaren onveranderd gebleven. Op meerdere locaties bieden zij vandaag een gevarieerd aanbod van ouderenvoorzieningen aan: van serviceflats, woon- en zorgcentra (rusthuizen) tot kleinschalig wonen. Het betreft hier allen recent gebouwde infrastructuur met een hoge comfortgraad.

Wenst u meer info of een vrijblijvend gesprek contacteer ons dan op het nummer 011/22.22.85 en wij helpen u graag verder.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 650
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
56 m2
Referentie
6782420210801143126
Makelaar Code
nieuwbouw-assistentiewoning-co
Prijs Geschiedenis
01 Aug 2021
€650 / Steps Real Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com