Home Verhuurd Appartement 2000 Antwerpen
Kattendijkdok-Oostkaai 63-A507
Kaart

Kattendijkdok-Oostkaai 63-A507

2000 Antwerpen Appartement Verhuurd
55 m² wonen
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek dit charmante appartement gelegen op de vijfde verdieping van residentie Cadiz, gemakkelijk bereikbaar via lift of trap. Dit appartement heeft een zonnige woonkamer, badend in natuurlijk licht, met aansluitend een uitnodigend terras waar je de hele dag kunt genieten van de warme zon.

De moderne open keuken, uitgerust met alle hedendaagse apparatuur zoals een koelkast met diepvries, kookplaat met afzuigkap, oven en vaatwasmachine, maakt van koken een waar plezier. De slaapkamer, met zicht op de binnenplaats, biedt een oase van rust. De smaakvol ingerichte badkamer is voorzien van een bad met douchescherm en een wastafelmeubel. Daarnaast is er een apart toilet met wastafel in de hal.

Praktisch gezien beschikt het appartement ook over een berging, naast de keuken, met aansluitingen voor een wasmachine en droger. Bovendien heb je ook toegang tot een kelderberging (K-02.019).

Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 april 2024 met een huurovereenkomst van drie jaar en een huurwaarborg gelijk aan drie maanden huur.

Gelegen in 't Eilandje, een voormalige havenwijk vol historische loodsen en pakhuizen die nu dienst doen als prachtige lofts. Deze buurt wordt gekenmerkt door een ontspannen sfeer, dankzij de jachthaven, het Museum aan de Stroom (MAS), talrijke restaurants en terrassen. Bovendien geniet je hier van een vlotte verbinding naar alle uithoeken van de stad via de Leien, de Waaslandtunnel, de Londenbrug, de Noorderlaan en de Kaaien. Ontdek dit prachtige appartement in deze bruisende buurt zelf!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kattendijkdok-Oostkaai 63-A507 - 2000 Antwerpen - Aangenaam appartement met mooi terras.
Indeling: Dit appartement bevindt zich op de 5e verdieping van residentie Cadiz en is bereikbaar via de lift of trap. De zonnige leefruimte geniet van veel natuurlijk licht. Aansluitend vindt u een gezellig terras waar men de hele dag van de zon kan genieten. De open keuken is uitgerust met alle moderne gemakken, waaronder een koelkast met vriesvak, kookplaat met afzuigkap, oven en vaatwasser.
De slaapkamer kijkt uit op de binnenplaats en is daardoor erg rustig. De badkamer is voorzien van een bad met douchescherm en een wastafelmeubel. In de hal bevindt zich een apart toilet met een wastafel. De berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast bevindt zich naast de keuken. Daarnaast beschikt het appartement ook over een kelderberging (K-02.019).
Beschikbaar vanaf 1/4/2024 - Huurovereenkomst: 3 jaar - Huurwaarborg: 3 maanden huur
Omgeving: 't Eilandje is een oude havenbuurt met tal van overgebleven loodsen en pakhuizen, vaak omgebouwd tot prachtige lofts. De jachthaven en het MAS geven deze buurt, samen met de talrijke restaurants en terrasjes, een relaxte sfeer. Vanuit 't Eilandje is er een zeer vlotte verbinding naar alle uithoeken via de Leien, de Waaslandtunnel, de Londenbrug, de Noorderlaan en de Kaaien.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
55 m2
Referentie
35A4PIFRKKEY
Makelaar Code
839507
EPC Waarde
101 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
11002-G-2012_49614/EP02996/A001/D08/SD018
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
/
Overstromingsgebied
/
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com