Kaart

Bervoetstraat 5-3

2000 Antwerpen Appartement Te Huur
62 m² wonen
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Dit gezellige en instapklare eenpersoonsappartement, gelegen op een steenworp afstand van het Zuid, verwelkomt je met open armen. Het bevindt zich op de derde verdieping van een kleinschalig gebouw, toegankelijk via de trap, waarbij je ook ruimte hebt om je fiets veilig op de begane grond te stallen.

Zodra je binnenkomt, wordt je verwelkomd door een sfeervolle leefruimte die straalt met natuurlijk licht en een prachtige parketvloer. Aan de voorzijde van het appartement vind je een volledig uitgeruste keuken. Voorzien van een elektrisch kookvuur, oven, dampkap, koelkast en vaatwasser, is deze keuken klaar om elke culinaire uitdaging aan te gaan.

Ga verder naar de achterzijde van het appartement en ontdek een comfortabele slaapkamer met voldoende ingebouwde kasten en een bureau, ideaal voor thuiswerk. De naastgelegen badkamer is voorzien van een wastafel en een ligbad met douchescherm, perfect om te ontspannen na een lange dag.

Dit appartement biedt verder nog een apart toilet en een handige berging voor wasmachine en droger in de gang. Je zult ook waarderen dat dit appartement recentelijk volledig is gerenoveerd en dankzij de ingemaakte kasten gemakkelijk in te richten is.

Wat betreft locatie, het appartement is fantastisch gesitueerd op loopafstand van het Mechelseplein, de Leopoldplaats en het Zuid, waardoor je dichtbij alle voorzieningen bent.

Bovendien zijn er geen gemeenschappelijke kosten verbonden aan dit appartement en is de huurovereenkomst vastgesteld voor een periode van 3 jaar met een huurwaarborg van 3 maanden huur. Geniet van een rustige woonlocatie in een instapklaar en volledig gerenoveerd appartement vlakbij het Zuid.

* * *

Bervoetstraat 5-3 - 2000 Antwerpen - Gezellig éénslaapkamer appartement vlakbij het Zuid!

Indeling:
Dit instapklare appartement bevindt zich op de 3e verdieping en is bereikbaar via de trap. Fietsen kunnen op de begane grond gestald worden.
De leefruimte, voorzien van parket, en de volledig uitgeruste keuken bevinden zich aan de voorzijde van het pand. De keuken beschikt over een elektrisch kookvuur met oven en dampkap, een koelkast en een vaatwasser.
Achteraan het appartement vindt u de slaapkamer met voldoende ingebouwde kasten, een bureau en de badkamer met wastafel en ligbad met douchescherm.
In de gang bevindt zich een apart toilet en een berging voor de wasmachine en droger.
Het appartement werd volledig gerenoveerd en door de plaatsing van ingemaakte kasten is het gemakkelijk in te richten.

Er zijn geen gemeenschappelijke kosten verbonden aan dit appartement - huurovereenkomst 3 jaar - huurwaarborg: 3 maanden huur

Omgeving:
Het appartement is gunstig gelegen op wandelafstand van het Mechelseplein, de Leopoldplaats en het Zuid.
Extra's:
Kleinschalig gebouw;
Instapklaar;
Rustige locatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1962
Bewoonbare oppervlakte
62 m2
Referentie
1T49R23YYX1R
Makelaar Code
839496
EPC Waarde
131 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231210-0003066078-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
/
Overstromingsgebied
Nee
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com