Kaart

Prekersstraat 65

2000 Antwerpen Appartement Verhuurd
50 m² wonen
1 slaapkamers
€815

Voor wie modern wilt wonen in het hart van Sint-Andries, is dit gerenoveerde appartement in de Prekersstraat een absolute aanrader. Het appartement bevindt zich in één van de hipste wijken van Antwerpen, waar je kan genieten van de bruisende sfeer met zijn overvloed aan cafés, bars en restaurants. Daarnaast worden er het hele jaar door diverse evenementen georganiseerd. Supermarkten zoals Okay en Delhaize zijn op wandelafstand en de ligging nabij belangrijke invalswegen, de Ring van Antwerpen en openbaar vervoer is ideaal. Een Velostation is eveneens heel dichtbij te vinden.

Het betreft hier een één slaapkamer appartement op toplocatie, dat bovendien een energieprestatiecertificaat (EPC) label B heeft. Het 50 vierkante meter grote appartement is gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar via trap. De modern ingerichte leefruimte bestaat uit een woonkamer met open keuken die volledig is geïnstalleerd met toestellen. Daarnaast beschikt het appartement over een technische berging met aansluiting voor een wasmachine. Via een kleine nachthal komt u bij de slaapkamer met aangrenzende badkamer, voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Let wel, de nutsvoorzieningen zijn op individuele meters en staan op naam van de huurder. De maandelijkse kosten bedragen €30, inclusief elektriciteit voor de gemeenschappelijke delen en privé waterverbruik met tussenmeter.

Heeft deze beschrijving uw interesse gewekt? Vul dan uw gegevens in onderaan de advertentie op onze website https://www.sinjoor.be. De verantwoordelijke voor dit dossier neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Prekersstraat 65 - 2000 Antwerpen - Modern wonen in het hart van Sint-Andries? Ontdek snel dit gerenoveerd pareltje.



Het appartement is gelegen in de Prekersstraat, te midden van één van de hipste wijken van Antwerpen, Sint-Andries. De overvloed aan cafés, bars, restaurants en de vele evenementen doen de buurt heel het jaar bruisen. Okay en Delhaize op wandelafstand. Direct aan belangrijke invalswegen, de Ring van Antwerpen en openbaar vervoer. Velostation op wandelafstand.



· 1 slaapkamer appartement

· Toplocatie

· EPC: label B



Het appartement van 50 m² is gelegen op de 1e verdieping en bereikbaar per trap. De moderne leefruimte is ingedeeld in een living met open keuken, geïnstalleerd met toestellen. Aansluitend bevindt zich een technische berging met aansluiting voor wasmachine. Een kleine nachthal leidt naar de slaapkamer met badkamer. De badkamer omvat een douche, een WC en een wastafel.



De nutsvoorzieningen op individuele meters op naam van huurder.

Maandelijkse kosten: € 30 (elektriciteit gemene delen en privatief waterverbruik met tussenmeter).



Interesse? Gelieve uw gegevens in te vullen onderaan de advertentie op onze website https://www.sinjoor.be. De dossierverantwoordelijke zal nadien zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 815
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1960
Bewoonbare oppervlakte
50 m2
Referentie
MT686UNUC8V6
Makelaar Code
SIA/24/034
EPC Waarde
117 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€815 / Sinjoor
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com