Home Te Huur Appartement 2000 Antwerpen
Korte Gasthuisstraat
Kaart

Korte Gasthuisstraat

2000 Antwerpen Appartement Te Huur
105 m² wonen
2 slaapkamers

Dit volledig nieuw gerenoveerde appartement met twee slaapkamers onderscheidt zich door zijn karaktervolle charme en uitstraling. Gelegen in de Wilde Zee, een toplocatie in het bruisende hart van Antwerpen, is dit appartement de perfecte plek voor iedereen die wil genieten van het stadse leven.

Bij het betreden van het appartement verwelkomt een inkomhal je met een apart toilet. De lichtrijke leefruimte van een royale 51 vierkante meter baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Dit maakt het tot een aangename plek om te ontspannen. De open ingerichte keuken is uitgerust met opbergkasten en moderne voorzieningen, wat het koken des te aangenamer maakt.

Het appartement heeft twee comfortabele slaapkamers van respectievelijk 19 en 12 vierkante meter. Daarnaast bevat het een aparte badkamer van 6 vierkante meter met een dubbele lavabo in meubel.

De recente renovatie, moderne voorzieningen en centrale ligging zijn slechts enkele van de vele troeven van dit appartement. Daarnaast kan het appartement ook gehuurd worden via een vennootschap. Het vastgoed is voorzien van vloerverwarming en individuele nutsvoorzieningen en heeft een conforme keuring ondergaan.

Dankzij de gunstige ligging in het centrum van Antwerpen, zijn nabijgelegen winkels, eetgelegenheden en culturele attracties gemakkelijk te bereiken. Het appartement heeft ook een kelder en fietsenberging. De maandelijkse provisie bedraagt €50 voor het onderhoud van gemeenschappelijke delen en syndicus kosten.

Kortom, dit appartement is een aantrekkelijke keuze voor wie wil genieten van het bruisende stadsleven in een karaktervol en comfortabel appartement.

* * *

Korte Gasthuisstraat - 2000 Antwerpen - Nieuw gerenoveerd, karaktervol  twee-slaapkamer appartement gelegen op toplocatie in het bruisende hart van Antwerpen in de gegeerde Wilde Zee. 

U komt binnen via de inkomhal met apart toilet.
Aangename en lichtrijke LEEFRUIMTE ca 51m² met open ingerichte keuken uitgerust met opbergkasten en moderne voorzieningen. De woonkamer geniet van natuurlijk licht door de grote ramen en biedt een aangename plek om te ontspannen.

Twee comfortabele SLAAPKAMERS van ca. 19m² en 12m² en een aparte BADKAMER ca. 6m² met een dubbele lavabo in meubel.

Opvallende kenmerken van dit appartement zijn onder andere de recente renovatie, de moderne voorzieningen en de centrale ligging in Antwerpen. Het is ook mogelijk om het appartement te huren via een vennootschap. 

Dit appartement is gunstig gelegen in het centrum van Antwerpen, waardoor het gemakkelijk is om te genieten van de nabijgelegen winkels, eetgelegenheden en culturele attracties. Een aantrekkelijke plek voor diegenen die het bruisende stadsleven willen ervaren.

BIJZONDERHEDEN:
* Volledig nieuw gerenoveerd karaktervol appartement 
* Vloerverwarming, individuele nutsvoorzieningen, conforme keuring
* Gelegen op toplocatie in het centrum van Antwerpen, wijk Wilde Zee 
* Het appartement kan gehuurd worden met de vennootschap
* Kelder, fietsenberging aanwezig 
* Provisie € 75/maand voor onderhoud gem. delen, syndicus.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.350
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
Y26M2FOC-85B
Makelaar Code
5916694
EPC Waarde
156 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€1.350 / Sorenco
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com