Home Te Huur Appartement 2000 Antwerpen
Huidevetterstraat 40
Kaart

Huidevetterstraat 40

2000 Antwerpen Appartement Te Huur
56 m² wonen
1 slaapkamers

Welkom in dit onmiddellijk instapklare, zonovergoten appartement dat zich op een steenworp afstand van de bruisende Meir bevindt. Zodra je over de drempel stapt, word je verwelkomd in een ruime hal met een apart toilet en een praktische garderobe.

De royale woonkamer straalt warmte en licht uit dankzij grote ramen die een rijkelijke hoeveelheid natuurlijk daglicht binnenlaten. De open keuken, met ongeveer 26 vierkante meter, is volledig uitgerust met moderne apparatuur, zoals een kookplaat, spoelbak, combi-oven en koelkast met vriesvak.

De comfortabele slaapkamer van ongeveer 12 vierkante meter is rechtstreeks toegankelijk vanuit de woonkamer en grenst aan een privé badkamer. Deze badkamer is voorzien van een handige bad/douche combinatie, wasmachine aansluitingen en een groot wastafelmeubel.

Het appartement is gemakkelijk te bereiken met een lift of trap en beschikt tevens over extra opbergruimte in de vorm van een kelder. Het is beschikbaar om erin te trekken vanaf 1 mei. Mis deze kans niet om te wonen op een toplocatie in het centrum van Antwerpen!

* * *

Huidevetterstraat 40 - 2000 Antwerpen - Stap binnen in dit direct bewoonbare, zonovergoten appartement op steenworp afstand van de Meir. Bij het betreden van de hal vind je een apart toilet en een handige ruimte voor een garderobe. De royale woonkamer met open keuken (ca  26m²)baadt in een heerlijke hoeveelheid natuurlijk licht. De keuken is compleet uitgerust met een kookplaat, spoelbak, combi-oven en een koelkast met vriesvak.
Vanuit de woonkamer bereik je de slaapkamer (ca 12m²), die grenst aan een eigen badkamer met een bad/douche combinatie, aansluitingen voor een wasmachine en een ruim wastafelmeubel.
Het appartement is te bereiken via lift of trappenhal en beschikt over een kelder. Beschikbaar vanaf 1 mei.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 780
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
56 m2
Referentie
N1L32TO6SI45
Makelaar Code
lichtrijk-appartement-nabij-me
EPC Waarde
111 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€780 / Immo C&S
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com