Home Te Huur Appartement 2000 Antwerpen
Londenstraat 60-B1402
Kaart

Londenstraat 60-B1402

2000 Antwerpen Appartement Te Huur
60 m² wonen
68 m² perceel
1 slaapkamers

Gelegen op de hoek van de bruisende Italielei en Londenstraat, pronkt dit gezellige eenkamerappartement op de veertiende verdieping met een weids uitzicht over de stad. Bij binnenkomst valt meteen de goed ingedeelde inkomhal op, compleet met apart toilet voor extra gemak.

De open woonkamer stroomt naadloos over in de volledig ingerichte open keuken. De leefruimte opent naar een oost-gericht terras, perfect om te genieten van de ochtendzon. Het appartement beschikt ook over een ruime slaapkamer en een comfortabele badkamer voorzien van een ligbad en lavabo inclusief meubilair voor extra opbergruimte.

De woning komt met een ruime kelder en parkeerplaats, wat het ideaal maakt voor wie houdt van ruimte en comfort. Dit lichte en zeer aangename appartement bevindt zich in uitstekende staat, wat het de perfecte keuze maakt voor expats of koppels.

De huurprijs bedraagt €850, met een extra €100 voor de parkeerplaats en €150 voor gemeenschappelijke kosten. Deze laatste dekken een forfait voor verwarming en warm water, terwijl elektriciteit, koud water, en internet apart worden gefactureerd.

Beschikbaar vanaf 1 maart, dus verspil geen tijd en maak deze woning vandaag nog tot uw nieuwe thuis!

* * *

Londenstraat 60-B1402 - 2000 Antwerpen - Gelegen op de hoek van Italielei en Londenstraat 14 de verd appartement met één slaapkamer .Indeling inkomhal met apart toilet Living met open keuken volledig ingericht ,terras oost gericht , slaapkamer en badkamer met ligbad en lavabo met meubel bij het appartement is er nog een ruime kelder en staanplaats . Beoordeling: zeer licht en gezellig appartement in prima staat met terras ideaal voor expats bewoning max 2 personen huurprijs 850 € + 100 € staanplaats +150 € gemeenschappelijke kosten dit is incl forfait voor verwarming en warm water apart privé te betalen elektriciteit , koud water en internet appartement beschikbaar vanaf 1 maart !!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Grond oppervlakte
68 m2
Bewoonbare oppervlakte
60 m2
Referentie
KQA-RMJF62NZ
Makelaar Code
5926622
EPC Waarde
124 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
36129EP02599/A002/D01/SD062
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€850 / Belga Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com