Kaart

Nassaustraat 27-B3

2000 Antwerpen Appartement Verhuurd
85 m² perceel
2 slaapkamers
€1.450

Gelegen in een toplocatie, biedt dit prachtige gemeubelde appartement op de derde verdieping je een fantastisch uitzicht op het MAS. Je bent op een steenworp afstand van de jachthaven, wat het nog aantrekkelijker maakt. Bij binnenkomst verwelkomt de inkomhal je met een parketvloer, vestiairekasten en een apart toilet met handenwasser.

In de woonruimte, die ook een parketvloer heeft en zich uitstrekt tot 28 m², vind je toegang tot een klein terras. Dit terras kan vergroot worden tot de volle breedte van het appartement door de ramen volledig te openen met behulp van een harmonicasysteem. Het terras is op het zuidwesten gericht, waardoor het heerlijk zonnig en licht is. Het biedt ook een schitterend uitzicht.

Het appartement heeft een volledig uitgeruste open keuken van 5m² en een badkamer met een bad/douche. De wasmachine en droger zijn eveneens in de badkamer geplaatst. De twee slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde van het appartement. De eerste slaapkamer is voorzien van ingebouwde kasten, terwijl de tweede, kleinere slaapkamer ideaal is als bureau of gastenkamer met een eenpersoonsbed.

Bijkomende functies zijn een fietsenberging op de begane grond en een kelderberging. Het gebouw is ook voorzien van een lift. Dit exclusief ingerichte all-in appartement zit vol met voordelen. Je huurt het niet alleen op een uiterst gunstige locatie en met een prachtig uitzicht, maar alle kosten zoals elektriciteit, water en gas zijn inbegrepen. Ook de meubels zijn al aanwezig.

Het appartement is vrij vanaf 1 maart en de all-in huurprijs bedraagt 1.450€. Voor meer informatie en een beter beeld, bekijk de video op: youtu.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Nassaustraat 27-B3 - 2000 Antwerpen - Prachtig gemeubeld appartement op de derde verdieping, absolute toplocatie met fantastisch uitzicht op het MAS en en op 50 m van de jachthave.. Indeling: Inkomhal op parket met vestiairekasten en een afzonderlijk toilet met handenwasser. Vanuit de leefruimte met parket 28 m² heb je toegang tot een klein terras, deze kan je vergoten door de ramen volledig open te schuiven met harmonica systeem , Zuid -West gericht over de ganse breedte van het appartement die het schitterend uitzicht biedt. Volledig ingerichte en uitgeruste open keuken 5m². Badkamer voorzien van bad/douche alsook is hier de wasmachine en droger voorzien. Beide slaapkamers liggen achteraan en rustig gelegen. één slaapkamer met ingemaakte kasten . De kleinere slaapkamer voor bureau of gastenkamer enkel bed . Op het gelijkvloers is er een fietsenberging aanwezig alsook een kelderberging. Lift aanwezig in het gebouw. Dit betreft een exclusief ingericht all - in appartement op een uiterst gunstige locatie met uitzonderlijk zicht op het MAS! Alle kosten zijn hier inbegrepen: elektriciteit, water, gas, meubels.. Vrij vanaf 1 maart Huurprijs all in 1.450 € bekijk de video : youtu.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.450
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
85 m2
Referentie
RWXJZ2QB317X
Makelaar Code
5926483
EPC Waarde
137 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
11002-G-2007_31663/EP03168/G020/D01/SD004
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€1.450 / Belga Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com