Home Te Huur Appartement 2000 Antwerpen
Van der Sweepstraat 5-bus-58
Kaart

Van der Sweepstraat 5-bus-58

2000 Antwerpen Appartement Te Huur
50 m² wonen
1 slaapkamers

Ervaar het ideale stadsleven in dit gezellige, volledig gemeubileerde appartement te huur op de negende verdieping met een uniek panoramisch uitzicht over de Schelde en het Justitiepaleis. Vanaf het moment dat je binnen stapt in de ingerichte inkomhal met vestiaire, afgewerkt met maatwerk, voel je je thuis in deze lichtrijke woon- en leefruimte van circa 23 vierkante meter. Deze ruimte geeft toegang tot het terras, de perfecte plek om achterover te leunen terwijl je geniet van het uitzicht.

De moderne open keuken is uitgerust met alle benodigdheden zoals koelkast, vriezer, combi-oven en gasfornuis, waardoor al je culinaire ambities mogelijk worden gemaakt. Het appartement heeft ook een aparte slaapkamer die eveneens optimaal is afgewerkt en ingericht met maatkasten voor optimaal gebruik van de ruimte.

De badkamer is voorzien van een douche in het ligbad, enkele lavabo, toilet en biedt aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. Handig is de algemene fietsenberging voor alle bewoners.

Met zijn gunstige EPC-score is dit appartement energiezuinig, wat zowel goed is voor je portemonnee als voor het milieu. Het appartement is geschikt voor maximaal één persoon en is onmiddellijk beschikbaar voor verhuur. Maak van dit appartement je nieuwe thuis!

* * *

Van der Sweepstraat 5-bus-58 - 2000 Antwerpen - Appartement te huur Zeer gezellig en bemeubeld appartement met uniek zicht, op de 9e verdieping. Ingerichte inkomhal met vestiaire, afgewerkt met maatwerk. Lichtrijke woon- en leefruimte (ca. 23 m²) met toegang tot terras met panoramisch zicht over de Schelde en het Justitiepaleis. Moderne open keuken uitgerust met koelkast, vriezer, combi-oven en gasfornuis. Aparte slaapkamer eveneens optimaal afgewerkt en ingericht met maatkasten. Badkamer met douche in bad, enkele lavabo, toilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Algemene fietsenberging aanwezig. Gunstige EPC-score. Dit appartement is geschikt voor maximum 1 persoon en is beschikbaar vanaf 01/05/2024.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
50 m2
Referentie
8RLJT-8137-O
Makelaar Code
13187787
EPC Waarde
167 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20151009-0001800592-1
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€950 / Bricks n Stones
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com