Home Verhuurd Appartement 2000 Antwerpen
Verlatstraat 15-101
Kaart

Verlatstraat 15-101

2000 Antwerpen Appartement Verhuurd
75 m² wonen
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Gelegen in het levendige Zuid van Antwerpen, bieden wij dit charmante één-slaapkamer appartement aan. Vlakbij vind je een rijke variatie aan sfeervolle bars en restaurants en voor het dagelijkse gemak zijn de supermarkt, bakker en slager zo goed als om de hoek.

Zowel met de trap als met de lift – die beide veilig afgesloten zijn – bereik je het lichte en ruime appartement. De woonkamer is gul met lichtinval en geeft toegang tot een aangenaam terras dat naar het zuiden gericht is; ideaal om van de zon te genieten. De keuken, in open verbinding met de woonkamer, is uitgerust met alle nodige toestellen. Daarnaast beschikt het appartement over een ruime berging waar zowel wasmachine als droogkast een plaats vinden.

De slaapkamer, een royale ruimte van ongeveer 18m², beschikt over een aparte ruimte die perfect als dressing kan worden ingericht. De verfijnde badkamer, grenzend aan de slaapkamer, is uitgerust met twee wastafelmeubels en een inloopdouche. Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot een tweede terras, omgeven door groen, dat een oase van rust creëert. Het gastentoilet bevindt zich in de hal.

Als extra biedt dit appartement een kelderberging en toegang tot een fietsenstalling. Een ondergrondse parkeerplaats kan gehuurd worden voor €125 per maand. De gemeenschappelijke kosten bedragen €110 per maand voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes. Dit fantastische appartement in het hart van Antwerpen is per direct beschikbaar.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Verlatstraat 15-101 - 2000 Antwerpen - Dit prachtige appartement één-slaapkamer bevindt zich in het bruisende hart van Het Zuid in Antwerpen. Op slechts een steenworp afstand vind je een overvloed aan gezellige bars en restaurants, en om het nog beter te maken, is er een supermarkt, een bakker en een beenhouwer om de hoek.
Het appartement is bereikbaar via zowel trap als lift, beide veilig afgesloten met een slot of code. De royale woonkamer baadt in het licht en en biedt toegang tot een heerlijk terras aan de voorzijde van het gebouw, perfect om van de zon te genieten, want het terras is op het zuiden gericht. De open keuken is voorzien van de nodige toestellen. In de ruime berging is er plaats voor een wasmachine en droogkast.
De slaapkamer is ruim met een oppervlakte van ongeveer 18m² en heeft een apart gedeelte dat ideaal is voor een dressing. De elegante badkamer is direct verbonden met de slaapkamer en beschikt over twee wastafelmeubels en een inloopdouche. Via de slaapkamer heb je ook toegang tot een achterliggend terras, omringd door groen, wat zorgt voor een oase van rust. Het apart toilet bevindt zich in de hal.
Verder beschikt dit appartement over een kelderberging (nr 10). Er is ook toegang tot een fietsenstalling. De ondergrondse parkeerplaats nr 10 dient bijgehuurd te worden aan €125 per maand. De gemeenschappelijke kosten bedragen €110 per maand voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes. Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar
.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
QFUYMDTKWOUD
Makelaar Code
839277
EPC Waarde
200 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2490096
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Nog niet aangevraagd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
/
Overstromingsgebied
/
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com