Home Te Huur Appartement 2000 Antwerpen
Otto Veniusstraat 3
Kaart

Otto Veniusstraat 3

2000 Antwerpen Appartement Te Huur
2 slaapkamers

Ontdek dit unieke appartement, prachtig gelegen in een residentieel juweeltje in het hart van Antwerpen. De woning geniet een uiterst centrale ligging aan de befaamde Meir, slechts op loopafstand van alle winkels en het Centraal Station.

Bij binnenkomst verwelkomt de lichte woonkamer je met grote raampartijen die een adembenemend panoramisch uitzicht bieden. De naadloze stroming naar de verlichte eetkamer leidt naar de volledig uitgeruste keuken, klaar om de chef-kok in je te inspireren. Het leefgedeelte opent verder naar een uitnodigend terras, ideaal om te genieten van rustige ochtenden of gezellige avonden.

Het appartement beschikt ook over twee ruime slaapkamers en een royaal bemeten badkamer voor je comfort en gemak. De prachtige parketvloer die door het hele appartement loopt, voegt charme en warmte toe aan deze uitnodigende ruimte.

Heb je interesse in dit unieke appartement in Antwerpen? Neem gerust contact met ons op via 03 283 85 85 of stuur een e-mail naar info@maisonceline.be. We kijken ernaar uit om je te begeleiden bij het vinden van jouw droomhuis!

* * *

Otto Veniusstraat 3 - 2000 Antwerpen - Dit unieke appartement is gelegen in een prachtige residentie in het hart van Antwerpen. Het appartement is zeer centraal gelegen aan de Meir, op wandelafstand van de winkels, het Centraal station,…
De woonkamer is voorzien van grote raampartijen waardoor u geniet van een prachtig panoramisch uitzicht. Verder bestaat het appartement uit een lichtrijke eetkamer met aansluitend een volledig uitgeruste keuken. Vanuit het leefgedeelte heeft u toegang tot een terras. Er zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig en een zeer ruime badkamer. Het gehele appartement is volledig afgewerkt met een prachtige parketvloer.
Heeft u interesse in dit uniek appartement? Contacteer ons gerust via 03 283 85 85 of via info@maisonceline.be
We will guide you home!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.500
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
4BD2545BMGP8
Makelaar Code
21911
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€1.500 / Maison Celine
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com