Home Te Huur Appartement 2000 Antwerpen
Michel de Braeystraat 50-V11
Kaart

Michel de Braeystraat 50-V11

2000 Antwerpen Appartement Te Huur
85 m² wonen
2 slaapkamers

* * *

Michel de Braeystraat 50-V11 - 2000 Antwerpen - Dit appartement van ca 85 m² bevindt zich op een uitzonderlijke locatie op Nieuw Zuid, vlakbij het Justitiepaleis en de vernieuwde Scheldekaaien. Tal van trendy restaurants, cafeetjes en winkels zijn gelegen op wandelafstand. Een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd door de nabijheid van enkele grote invalswegen. In de leefruimte kan u genieten van een optimale lichtinval dankzij de grote raampartijen in combinatie met de hoekligging. Aansluitend bevindt zich een prachtig terras, langs weerszijden bereikbaar.  De open geïnstalleerde keuken in een greeploos design is uitgerust met kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak en combi-oven. Ook de slaapkamer is aangenaam licht. Deze kan gebruikmaken van de naastgelegen badkamer met inloopdouche en lavabo. Apart gastentoilet.
De tweede kamer kan ideaal dienst doen als dressing of bureau.  Berging met aansluiting voor wasmachine. Een praktische kelderberging is reeds begrepen in de huurprijs.
Een autostaanplaats in de ondergrondse garage is bij te huren aan 130 Euro per maand. Gemeenschappelijke lasten: 100 Euro per maand.
Provisie voor warmtenet Zuid: 50 Euro per maand.
De nutsvoorzieningen elektriciteit en water zijn privé op te nemen door de huurder. EPB nieuwbouw. Beschikbaar vanaf 1 mei 2024.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.270
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
PBLVS5Q8GTED
Makelaar Code
5935046
Prijs Geschiedenis
09 Apr 2024
€1.270 / Provas Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com